spotlight-bnb

Kennissessies | Creatieve denktechnieken en/of Effectieve gesprekken voeren

  • 24 mei 2023
  • 19:30
  • 21:30
  • Emixion

Graag nodigen wij jou uit om op woensdag 24 mei van 19:30 tot 21:30 uur en/of donderdag 12 oktober van 19:30 uur tot 21:30 uur bij onze mediasponsor Emixion, gastheer van de Business Netwerk Betuwe Academy, deel te nemen aan de kennissessie(s) Creatieve denktechnieken en/of Effectieve gesprekken voeren van Stefan Renkema.

Tijdens de kennissessie zal er koffie/thee/fruitwater en lekkernijen worden aangeboden. De aanwezigen ontvangen een certificaat van deelname en we sluiten de avond gepast af met een glaasje bubbels. Deze kennissessies zijn een mooi verlengstuk op allerlei scenario's die iedereen tegenkomt als ondernemer en netwerker, de kennis en toepasbaarheid geldt dus voor iedereen! 

Deelname aan de kennissessie van de Business Netwerk Betuwe Academy bedraagt € 99,- exclusief BTW, waarbij je de mogelijkheid hebt om een extra deelnemer mee te nemen (collega of zakelijke relatie). Er is ook de mogelijkheid om direct aan te geven deel te willen nemen aan zowel Creatieve denktechnieken als aan Effectieve gesprekken voeren, dit voordeelpakket bedraagt € 175,- exclusief BTW. (Premium) Partners en Leden van Business Netwerk Betuwe krijgen 15% korting op het deelnamebedrag.

We kijken er enorm naar uit om jou bij onze Academy te mogen ontvangen. Business Netwerk Betuwe, hét business netwerk voor de succesvolle ondernemer! Meld je aan voor deze interessante kennissessie die direct toepasbaar is in je dagelijkse werkzaamheden!

Kennissessie | Creatieve denktechnieken

Vorig jaar gaf Stefan Renkema tijdens een bijeenkomst van Business Netwerk Betuwe een korte introductie van de kracht van creatief denken. De reacties daarop waren enorm positief en veel deelnemers gaven aan hier graag meer van te leren. Daarom hebben we Stefan uitgenodigd om een kennissessie te geven over het versterken van je persoonlijke creativiteit.

Je persoonlijke creativiteit is een belangrijk onderdeel van je onderscheidend vermogen aan tafel bij klanten. Het is misschien wel dé belangrijkste skill voor commerciële professionals en organisaties in het algemeen. Tegelijkertijd is creatief denken voor veel mensen een uitdaging. De manier waarop ons brein werkt, maakt het lastig om je los te maken van vaste patronen. Het zorgt ervoor dat we snel kiezen voor dát wat we al kennen.

In deze kennissessie leert Stefan Renkema hoe je deze vaste patronen loslaat en jouw bewuste en onbewuste creatieve brein activeert. Met behulp van inzichten uit de wereld van Design Thinking ga je in deze kennissessie actief aan de slag met een viertal technieken waarmee je snel nieuwe ideeën genereert. Én, je leert ook een techniek waarmee je vervolgens de meest kansrijke ideeën kunt waarderen en selecteren. Zoals we inmiddels van Stefan gewend zijn gebruikt hij hierbij veel inspirerende voorbeelden.  

Waarom mag ik deze kennissessie niet missen?

Na het volgen van deze kennissessie beheers je een aantal technieken die je kunt toepassen in gesprekken met klanten, collega’s en andere relaties. Door anders te denken, kom je vaker met voorstellen waar anderen zelf nog niet aan hadden gedacht. Hiermee val je positief op, heb je meer plezier in je werk en voeg je meer waarde toe voor de mensen waarmee je dagelijks werkt. En dat levert uiteindelijk betere (commerciële) resultaten op!

Meld je aan voor deze interessante kennissessie die direct toepasbaar is in je dagelijkse werkzaamheden!

Kennissessie | Effectieve gesprekken voeren

We voeren dagelijks veel gesprekken. Toch staan we maar zelden stil bij hoe effectief we die gesprekken eigenlijk voeren. In deze kennissessie doen we dat wel en zoomen we in op de manier waarop wij gesprekken voeren.
De effectiviteit van een gesprek wordt voor een belangrijk deel bepaald door de combinatie van je verbale en non-verbale vaardigheden. In deze kennissessie gaan we hiermee actief aan de slag. Onderwerpen die aan bod komen zijn o.a.

  • Hoe creëer je de omstandigheden voor een effectief gesprek?
  • Hoe bouw je een effectief gesprek op?
  • Welke vragen dragen bij aan een effectief gesprek?
  • Hoe gebruik ik mijn stem effectief tijdens een gesprek?
  • Op welke manier kan ik lichaamstaal effectief inzetten tijdens een gesprek?

Waarom mag ik deze sessie niet missen?

Stefan Renkema deelt in deze sessie een aantal verrassende, veelal onbekende inzichten uit onder andere de psychologie en journalistiek. Je leert bijvoorbeeld welke invloed een kop koffie of thee heeft op een gesprek en waarom het belangrijk is om na te denken over de stoel waarop iemand zit. Daarnaast maak je kennis met de ‘kampioensvraag’ en leer je aan de hand van een aantal korte oefeningen (geen rollenspellen) hoe je met je stem en lichaamstaal regie kunt nemen tijdens een gesprek. Na deze kennissessie beschik je dan ook over nieuwe gereedschappen waarmee je jouw gesprekken meteen de volgende dag al effectiever kunt voeren. En dat levert uiteindelijk betere (commerciële) resultaten op!

Meld je aan voor deze interessante kennissessie die direct toepasbaar is in je dagelijkse werkzaamheden!

Kom ook woensdag 24 mei van 19:30 tot 21:30 uur en/of donderdag 12 oktober van 19:30 uur tot 21:30 uur bij onze mediasponsor Emixion, gastheer van de Business Netwerk Betuwe Academy en neem deel aan de kennissessie(s) Creatieve denktechnieken en/of Effectieve gesprekken voeren van Stefan Renkema.

Meld je aan voor deze interessante kennissessie die direct toepasbaar is in je dagelijkse werkzaamheden! We kijken er enorm naar uit om jou bij onze Academy te mogen ontvangen. Business Netwerk Betuwe, hét business netwerk voor de succesvolle ondernemer!

Aanmelden voor deze bijeenkomst

Business Netwerk Betuwe