spotlight-bnb

Masterclass | De kunst van goed onderhandelen 

  • 14 november 2024
  • 19:30
  • 21:30
  • Emixion

Graag nodigen wij jou uit om op donderdag 14 november 2024 van 19:30 uur - 21:30 uur bij onze mediasponsor Emixion, gastheer van de Business Netwerk Betuwe Academy, deel te nemen aan de Masterclass De kunst van goed onderhandelen van Stefan Renkema (zie onderstaand de omschrijving van de Masterclass)! Tijdens de Masterclass zal er koffie/thee/fruitwater en lekkernijen worden aangeboden. De aanwezigen ontvangen een certificaat van deelname en we sluiten de avond gepast af met een glaasje bubbels. Deze Masterclass is een mooi verlengstuk op allerlei scenario's die iedereen tegenkomt als ondernemer en netwerker, de kennis en toepasbaarheid geldt dus voor iedereen! 

Deelname aan een Masterclass van de Business Netwerk Betuwe Academy bedraagt € 99 excl. BTW, waarbij je de mogelijkheid hebt om een extra deelnemer mee te nemen (collega of zakelijke relatie). Er is ook de mogelijkheid om direct aan te geven deel te willen nemen aan zowel Versterk je concurrerend vermogen met onze SWOT-'workout' als De kunst van goed onderhandelen, dit voordeelpakket bedraagt € 175 excl. BTW. De (Premium) Partners en Leden van Business Netwerk Betuwe krijgen 15% korting op het deelnamebedrag! 

We kijken er enorm naar uit om jou bij onze Academy te mogen ontvangen. Business Netwerk Betuwe, hét business netwerk voor de succesvolle ondernemer! Meld je aan voor deze interessante Masterclass(es) die direct toepasbaar zijn in je dagelijkse werkzaamheden:
Aanmelden voor Academy Bijeenkomst | Business Netwerk Betuwe

Masterclass | De kunst van goed onderhandelen

Onderhandelen kan iedereen, goed onderhandelen is een kunst. Deze Masterclass biedt je een mooie kans om je eigen onderhandeling skills eens goed tegen het licht te houden.

In deze Masterclass staan we o.a. stil bij de voorbereiding op een onderhandeling. Want zeker bij onderhandelen is 'voorbereiding het halve werk'. Daarnaast gaan we aan de slag met onderhandelingsstrategieën en -tactieken waarmee je eenmaal aan de onderhandelingstafel de regie kunt pakken. Uiteraard staan we ook stil bij hoe je een onderhandeling over de prijs het beste kunt aanpakken. En eindigen we met de impact van je non-verbale gedrag aan de onderhandelingstafel.

Na het volgen van deze Masterclass ga je gegarandeerd naar huis met een aantal nieuwe inzichten die je in je volgende onderhandelingen zeker gaan helpen.

Aanmelden voor deze bijeenkomst

Business Netwerk Betuwe