spotlight-bnb

Kennissessie: Creatieve denktechnieken

  • 24 mei 2023
  • 19:30
  • 21:30
  • Emixion

Graag nodigen wij jou uit om op woensdag 24 mei van 19:30 - 21:30 uur bij onze mediasponsor Emixion, gastheer van de Business Netwerk Betuwe Academy, deel te nemen aan de kennissessie Creatieve denktechnieken van Stefan Renkema. Tijdens de kennissessie zal er koffie/thee/fruitwater en lekkernijen worden aangeboden. De aanwezigen ontvangen een certificaat van deelname en we sluiten de avond gepast af met een glaasje bubbels. Deze kennissessie is een mooi verlengstuk op allerlei scenario's die iedereen tegenkomt als ondernemer en netwerker, de kennis en toepasbaarheid geldt dus voor iedereen! 

Deelname aan de kennissessie van de Business Netwerk Betuwe Academy bedraagt € 99 excl. BTW, waarbij je de mogelijkheid hebt om een extra deelnemer mee te nemen (collega of zakelijke relatie). Er is ook de mogelijkheid om direct aan te geven deel te willen nemen aan zowel Creatieve denktechnieken als aan Effectieve gesprekken voeren, dit voordeelpakket bedraagt € 175 excl. BTW. De (Premium) Partners en Leden van Business Netwerk Betuwe krijgen 15% korting op het deelnamebedrag. 

We kijken er enorm naar uit om jou bij onze Academy te mogen ontvangen. Business Netwerk Betuwe, hét business netwerk voor de succesvolle ondernemer! Meld je aan voor deze interessante kennissessie die direct toepasbaar is in je dagelijkse werkzaamheden!

Kennissessie | Creatieve denktechnieken

Vorig jaar gaf Stefan Renkema tijdens een bijeenkomst van Business Netwerk Betuwe een korte introductie van de kracht van creatief denken. De reacties daarop waren enorm positief en veel deelnemers gaven aan hier graag meer van te leren. Daarom hebben we Stefan uitgenodigd om een kennissessie te geven over het versterken van je persoonlijke creativiteit.

Je persoonlijke creativiteit is een belangrijk onderdeel van je onderscheidend vermogen aan tafel bij klanten. Het is misschien wel dé belangrijkste skill voor commerciële professionals en organisaties in het algemeen. Tegelijkertijd is creatief denken voor veel mensen een uitdaging. De manier waarop ons brein werkt, maakt het lastig om je los te maken van vaste patronen. Het zorgt ervoor dat we snel kiezen voor dát wat we al kennen.

In deze kennissessie leert Stefan Renkema hoe je deze vaste patronen loslaat en jouw bewuste en onbewuste creatieve brein activeert. Met behulp van inzichten uit de wereld van Design Thinking ga je in deze kennissessie actief aan de slag met een viertal technieken waarmee je snel nieuwe ideeën genereert. Én, je leert ook een techniek waarmee je vervolgens de meest kansrijke ideeën kunt waarderen en selecteren. Zoals we inmiddels van Stefan gewend zijn gebruikt hij hierbij veel inspirerende voorbeelden.  

Waarom mag ik deze kennissessie niet missen?

Na het volgen van deze kennissessie beheers je een aantal technieken die je kunt toepassen in gesprekken met klanten, collega’s en andere relaties. Door anders te denken, kom je vaker met voorstellen waar anderen zelf nog niet aan hadden gedacht. Hiermee val je positief op, heb je meer plezier in je werk en voeg je meer waarde toe voor de mensen waarmee je dagelijks werkt. En dat levert uiteindelijk betere (commerciële) resultaten op!

Meld je aan voor deze interessante kennissessie die direct toepasbaar is in je dagelijkse werkzaamheden!

 

Aanmelden voor deze bijeenkomst

Business Netwerk Betuwe