Maandbijeenkomsten

spotlight-bnb

Samen de TOP bereiken!

Op donderdag 15 juni a.s. starten we al om 08:30 uur met een goed verzorgd ontbijt en sluiten we het netwerkseizoen op gepaste wijze af in zomerse vakantiesferen! Gastheer en gastvrouw Robert en Jesca van Kempen ontvangen de netwerkers van Business Netwerk Betuwe op hun prachtige innoverende bedrijfslocatie in Elst. Met het nieuwe 'state-of-the-art' pand hebben ze een luxe en gezonde werkomgeving gecreëerd die gelijk bij binnenkomst waardering uitstraalt en inspireert. Een paar voorbeelden waar je dit direct in terug ziet komen zijn het warme interieur, een mooi bedrijfsrestaurant met schitterend dakterras, een weersafhankelijk gestuurde klimaatinstallatie, een ventilatiesysteem dat werkt op basis van de CO2 aanwezigheid en een uitgebreide professionele fitnessruimte met Personal Trainer. 

 • 15 juni 2023
 • 08:30
 • 11:00
 • WiFi4all

Recente activiteiten en sfeerbeelden

Kom proeven, genieten en beleven bij Business Netwerk Betuwe! Wine not? 🍷

Op dinsdag 16 mei a.s. zijn we met de netwerkers van Business Netwerk Betuwe te gast bij het Nederlands Wijnbouwcentrum, gelegen in de prachtige wijngaard omgeving van wijndorp Groesbeek. Het is een sociaal, ecologisch en economisch duurzaam centrum dat zich richt op biologische wijnbouw, wijnproductie, wijnanalyse, wijnopleidingen, wijnhandel en wijnbeleving. Het centrum leent zich daarbij ook uitstekend voor leuke, sportieve en/of culinaire familie- en bedrijfsuitjes. Dit alles in een professionele omgeving, waar bovendien ruimte wordt geboden aan mensen die, om welke reden dan ook, net wat minder makkelijk aan een reguliere baan komen. Gastvrouw Sheila Evers, commercieel manager bij het Nederlands Wijnbouwcentrum, heet ons van harte welkom om deze ochtend open en ongedwongen met elkaar te netwerken op dé uitgelezen plek waar alles op het gebied van wijn en wijnbeleving samenkomt. 

 • 16 mei 2023
 • 09:00
 • 11:00
 • Nederlands Wijnbouwcentrum

Beleef de kunst van netwerken bij BNB, see you zoen!

Op donderdag 20 april a.s. zijn we met de netwerkers van Business Netwerk Betuwe te gast bij The Akwart Experience in Elst, een Instagrammuseum waar je alles mag aanraken en zoveel foto's mag maken als je wilt. Dat maakt dat dit museum een eigen karakter en een unieke beleving heeft. Er zijn zeventien ruimtes met allemaal verschillende onderwerpen waar je al je creativiteit naar boven mag laten komen. The Akwart Experience is dé locatie voor een ludiek bedrijfsuitje, fotoshoot en/of een creatieve vergadersessie. Gastvrouw Anneke in t Zandt en gastheer Rob Smit, beide eigenaar van The Akwart Experience, zullen ons deze ochtend welkom heten in de ontvangstruimte en laten ons graag kennismaken met deze inspirerende locatie.  

 • 20 april 2023
 • 09:00
 • 11:00
 • The Akwart Experience

Zou jij klant van jezelf willen zijn?

Op donderdag 16 maart 2023 zijn we met de netwerkers van Business Netwerk Betuwe te gast in het Goffertstadion bij YveY Nijmegen, hospitality partner van N.E.C. Nijmegen. YveY, Masters in Hospitality, biedt full service hospitality outsourcing voor sport- of evenementenlocaties. Zo kunnen ze met hun kennis, ervaring en tikkeltje eigenwijsheid, de beste service in hospitality bieden. Het uitgangspunt is dan ook altijd te voldoen aan alle uiteenlopende wensen, van high-end met kaviaar en oesters tot bier en bitterballen. Dankzij de jarenlange en ruime ervaring met het organiseren van events voor diverse doelgroepen en bedrijven, zorgt YveY ervoor dat de verwachtingen waargemaakt worden.  Gastvrouw Leonie Roodhardt, Salesmanager Nijmegen, zal ons deze ochtend in de voorzitterslounge van het Goffertstadion graag kennis laten maken met de ultieme gastvrijheid van YveY. 

 • 16 maart 2023
 • 09:00
 • 11:00
 • Goffertstadion

Ben jij de leider van nu? Begin met inzicht in jezelf!

Op 16 februari a.s. zijn we te gast bij Postillion Hotel Arnhem. Met veel enthousiasme ontvangt onze gastvrouw Yvonne de Knecht (accountmanager bij Postillion) de netwerkers van Business Netwerk Betuwe in de bar van het hotel. Postillion Hotel Arnhem is gelegen in een prachtige, bosrijke omgeving nabij Natuurpark De Hoge Veluwe, het Nederlands Openluchtmuseum, Burgers' Zoo en de Rosendaelsche golfclub. Of het nu voor zakelijke reizigers of voor families is, Postillion Hotel Arnhem biedt een aangenaam verblijf. Het restaurant, een charmante brasserie, de bar en goed uitgeruste, comfortabel ingerichte kamers zorgen ervoor dat de gasten zich optimaal kunnen ontspannen. Met 12 multifunctionele zalen is Postillion Hotel Arnhem ook dé ideale locatie voor een evenement, conferentie, expositie en vergader- of brainstormsessie. Tevens is er een Business Point waar je in alle rust jezelf kan terugtrekken en effectief kan doorwerken.

 • 16 februari 2023
 • 09:00
 • 11:00
 • Postillion Hotel Arnhem

Business Netwerk Betuwe start 2023 swingend bij Doornroosje!

Op 19 januari a.s. zijn we te gast bij Doornroosje, al ruim 50 jaar hét poppodium van Nijmegen en omstreken. Van pop, rock en hiphop tot techno, metal en jazz: voor liveshows ben je bij Doornroosje aan het goede adres. Onze gastheer Toine Tax (Directeur Doornroosje) ontvangt de netwerkers van Business Netwerk Betuwe in het Café van Doornroosje.  Sinds de oprichting in 1968 is Doornroosje uitgegroeid tot een modern poppodium en het epicentrum voor muziek in Nijmegen. Met een grenzeloze liefde voor muziek werkt het team elke dag om artiesten en publiek samen te brengen. Met een kleine maar krachtige vaste kern en een grote club enthousiaste medewerkers en vrijwilligers organiseren ze in totaal bijna 500 activiteiten per jaar, waar meer dan 500.000 muziekliefhebbers van kunnen genieten. Net als de popmuziek zelf is Doornroosje constant in beweging en nog lang niet uitgegroeid. Kwaliteit, professionaliteit en respect staan dan ook hoog in het vaandel. Bovendien is er veel aandacht voor de talentontwikkeling van de muzikanten van de toekomst.

 • 19 januari 2023
 • 09:00
 • 11:00
 • Doornroosje

De Ondernemer van de toekomst blijft zich een 'Leven Lang Ontwikkelen'!

Op 15 december jl. waren we te gast bij ROC Nijmegen, locatie Campusbaan. Onze gastheer Geert Hendriks (Adviseur Leven Lang Ontwikkelen) ontving, samen met zijn collega's, de netwerkers van Business Netwerk Betuwe in Het Restaurant op de ROC Plaza. ROC Nijmegen geeft aan circa 10.000 studenten beroepsonderwijs, educatie en na- en bijscholing op mbo-niveau in Nijmegen en Boxmeer, maar is ook dé plek waar je als ondernemer werk maakt van de ontwikkeling van je medewerkers, zodat ze nóg beter worden in wat ze doen. Marina van der Steenstraten (Programmadirecteur Leven Lang Ontwikkelen) heeft de netwerkers na het welkomstwoord van Geert in het kort iets verteld over Move to Match, het nieuwe onderwijsinitiatief van Rijn IJssel en ROC Nijmegen op het gebied van een 'Leven Lang Ontwikkelen'.

 • 15 december 2022
 • 09:00
 • 11:00
 • ROC Nijmegen

Aanmelden voor aanstaande bijeenkomst

Business Netwerk Betuwe