Maandbijeenkomsten

spotlight-bnb

Bijeenkomsten

Binnenkort zie je hier de volgende bijeenkomst. We hopen je daar snel weer te zien.

Recente activiteiten en sfeerbeelden

Business Netwerk Betuwe start 2023 swingend bij Doornroosje!

Op 19 januari a.s. zijn we te gast bij Doornroosje, al ruim 50 jaar hét poppodium van Nijmegen en omstreken. Van pop, rock en hiphop tot techno, metal en jazz: voor liveshows ben je bij Doornroosje aan het goede adres. Onze gastheer Toine Tax (Directeur Doornroosje) ontvangt de netwerkers van Business Netwerk Betuwe in het Café van Doornroosje.  Sinds de oprichting in 1968 is Doornroosje uitgegroeid tot een modern poppodium en het epicentrum voor muziek in Nijmegen. Met een grenzeloze liefde voor muziek werkt het team elke dag om artiesten en publiek samen te brengen. Met een kleine maar krachtige vaste kern en een grote club enthousiaste medewerkers en vrijwilligers organiseren ze in totaal bijna 500 activiteiten per jaar, waar meer dan 500.000 muziekliefhebbers van kunnen genieten. Net als de popmuziek zelf is Doornroosje constant in beweging en nog lang niet uitgegroeid. Kwaliteit, professionaliteit en respect staan dan ook hoog in het vaandel. Bovendien is er veel aandacht voor de talentontwikkeling van de muzikanten van de toekomst.

 • 19 januari 2023
 • 09:00
 • 11:00
 • Doornroosje

De Ondernemer van de toekomst blijft zich een 'Leven Lang Ontwikkelen'!

Op 15 december jl. waren we te gast bij ROC Nijmegen, locatie Campusbaan. Onze gastheer Geert Hendriks (Adviseur Leven Lang Ontwikkelen) ontving, samen met zijn collega's, de netwerkers van Business Netwerk Betuwe in Het Restaurant op de ROC Plaza. ROC Nijmegen geeft aan circa 10.000 studenten beroepsonderwijs, educatie en na- en bijscholing op mbo-niveau in Nijmegen en Boxmeer, maar is ook dé plek waar je als ondernemer werk maakt van de ontwikkeling van je medewerkers, zodat ze nóg beter worden in wat ze doen. Marina van der Steenstraten (Programmadirecteur Leven Lang Ontwikkelen) heeft de netwerkers na het welkomstwoord van Geert in het kort iets verteld over Move to Match, het nieuwe onderwijsinitiatief van Rijn IJssel en ROC Nijmegen op het gebied van een 'Leven Lang Ontwikkelen'.

 • 15 december 2022
 • 09:00
 • 11:00
 • ROC Nijmegen

Kom relaxed netwerken en ervaar de ultieme beleving!

Kom relaxed netwerken en ervaar de ultieme beleving! Op 17 november a.s. zijn we te gast bij Vue Cinemas te Nijmegen. De gastheren van deze ochtend, Marcello Grosso (Head of Sales) en Remco Singeling (Theatermanager) ontvangen de netwerkers van Business Netwerk Betuwe in de Preview Bar van de bioscoop. Gedurende het jaar 2020 heeft er een grootschalige verbouwing plaatsgevonden bij Vue Nijmegen Walstraat. Het aantal zalen is uitgebreid van 3 naar maar liefst 8 zalen! De foyer van Vue Nijmegen Walstraat is groots opgezet met een ruim assortiment aan dranken en snacks. Tevens is er de mogelijkheid om onder het genot van een heerlijk drankje plaats te nemen aan de Preview Bar. In alle zalen maken ze gebruik van de beste technieken voor beeld en geluid, zoals laserprojectie, 3D en Dolby Atmos! Alle zalen van Vue Nijmegen Walstraat zijn volledig voorzien van comfortabele deluxe stoelen. De brede en luxe leren stoelen zijn elektrisch verstelbaar tot bijna ligstand, inclusief voetensteun en tafeltje. Vue Cinemas staat garant voor een filmervaring die je niet snel zal vergeten!

 • 17 november 2022
 • 09:00
 • 11:00
 • Vue Nijmegen

We gaan voor gastvrijheid! Bakkie doen?

Met Business Netwerk Betuwe gaan we voor gastvrijheid ten top!Bakkie doen? Op 20 oktober a.s. zijn we te gast bij vantienen, 'De gezellige huiskamer van Brabant'. Zeg je goeie koffie, dan zeg je vantienen. Het Brabantse familiebedrijf biedt al bijna vijftig jaar een gastvrije koffiebeleving aan bedrijven en particulieren: van de juiste automaat tot de beste koffie. In het gloednieuwe pand in het Noord-Brabantse plaatsje Zeeland ontvangt gastheer Bart de Waal, accountmanager bij vantienen, de netwerkers van Business Netwerk Betuwe met een kop échte lekkere, verse koffie. Ondanks de lange geschiedenis en de stabiele basis heeft vantienen de laatste jaren niet stilgestaan. Door groei en ontwikkeling werd het vorige pand een paar maten te klein. In 2018 kwam er een gouden kans voorbij: op nog geen kilometer afstand kwam een perceel van 6000 vierkante meter vrij. Die besloot de familie met beide handen aan te grijpen.

 • 20 oktober 2022
 • 09:00
 • 11:00
 • vantienen

Vind jij cryptocurrency nog steeds zo cryptisch?

Voor de meesten onder ons is de vakantie inmiddels voorbij, maar Business Netwerk Betuwe start het nieuwe netwerkseizoen nog in een zomerse vakantiesfeer op een unieke mooie locatie aan de Oosterhoutse Plas, dé hotspot van Nijmegen, die begin oktober 2020 haar deuren opende voor het publiek. Onze gastheer Michiel Brunet de Rochebrune, accountmanager Private Trading bij BTC Direct, ontvangt de netwerkers op donderdag 15 september a.s. graag in restaurant BRASS. te Nijmegen, fantastisch mooi gelegen aan het water in de fonkelnieuwe wijk Grote Boel, omringd door natuur, tussen het riet en met een waanzinnig terras. No-nonsense gezelligheid, shared dining, een prachtige ambiance en simpelweg pure kwaliteit met een Frans-Aziatische Fusion twist. Da’s in een notendop waar BRASS. voor staat. Van het gezonde ontbijt tot een classy cocktail in de kleine uurtjes. Michiel heet ons deze ochtend van harte welkom namens BTC Direct, één van de bekendste en grootste cryptocurrency bedrijven van Europa en dé autoriteit op het gebied van Bitcoin en Blockchain.

 • 15 september 2022
 • 09:00
 • 11:00
 • Restaurant BRASS.

Beleef The House of Heritage bij Business Netwerk Betuwe!

Op donderdag 16 juni 2022 waren we met de netwerkers van Business Netwerk Betuwe te gast in Hotel Haarhuis (lid van WorldHotels) te Arnhem. We zijn de ochtend gestart in The Storage, de nieuwste aanwinst van het hotel. The Storage is een gezellige wijnkelder & whisky bar gelegen in de kelder van het hotel. Na het welkomstwoord van Wouter Koorevaar was er een korte gastpresentatie, verzorgd door sterrenkok Niven Kunz van restaurant...

 • 16 juni 2022
 • 09:00
 • 11:00
 • Hotel Haarhuis

Aanmelden voor deze bijeenkomst

Business Netwerk Betuwe