Maandbijeenkomsten

spotlight-bnb

Bijeenkomsten

Binnenkort zie je hier de volgende bijeenkomst. We hopen je daar snel weer te zien.

Recente activiteiten en sfeerbeelden

ONTSNAP aan de waan van de dag. Kom netwerken bij Business Netwerk Betuwe!

Op donderdag 22 februari 2024 is Business Netwerk Betuwe te gast bij de Koepelgevangenis Arnhem, een voormalige gevangenis die inmiddels is geregistreerd als rijksmonument en nu dient als evenementenlocatie. De indrukwekkende architectuur en de rijke geschiedenis maken deze locatie uniek en creëren een bijzondere sfeer. Samen met Lotte Pillen (Sales Executive bij Q Hospitality Group) en Michelle van den Beld (Supervisor Reservations bij de Koepelgevangenis Arnhem) verwelkomen we de netwerkers in de grote Kas midden in de imposante Koepel. Tijdens de ontvangst worden bij de koffie/thee en fris zoete kleine broodjes geserveerd. Aansluitend gaan we open en ongedwongen netwerken onder het genot van verschillende kleine lekkernijen.

 • 22 februari 2024
 • 09:00
 • 11:00
 • Koepelgevangenis Arnhem

Het recept van succesvol worden én blijven!

Op donderdag 18 januari 2024 is Business Netwerk Betuwe te gast bij Fletcher Landgoed Hotel Holthurnsche Hof, verborgen in het groen, direct aan de bekende Zevenheuvelenweg. Samen met gastvrouw Frauke Berentsen, corporate accountmanager bij Fletcher Hotels, ontvangen we de netwerkers in het sfeervolle restaurant met panoramisch uitzicht over de prachtige omgeving om succesvol te netwerken en met een glaasje bubbels het nieuwe jaar in te luiden. Fletcher Landgoed Hotel Holthurnsche Hof is gelegen op een prachtig landgoed nabij Nijmegen en tussen de heuvels van Berg en Dal, een perfecte uitvalsbasis voor mooie fiets- en wandeltochten. Een luxe hotel met diverse mogelijkheden voor ontspanning om de gasten een onvergetelijk verblijf te bezorgen. Op het landgoed staat naast de monumentale villa een pittoreske kapel, uit de tweede helft van de 19e eeuw, welke als trouwlocatie wordt gebruikt. Ook de zakelijke gast voelt zich erg thuis in één van de vele vergaderruimtes die het hotel te bieden heeft, van moderne en luxueuze zalen die van alle gemakken zijn voorzien tot prachtige zalen met een historische twist.

 • 18 januari 2024
 • 09:00
 • 11:00
 • Fletcher Landgoed Hotel Holthurnsche Hof

Business Netwerk Betuwe geeft je vleugels!

Op donderdag 21 december 2023 is Business Netwerk Betuwe te gast bij Boscafé de Zweef en gaan we samen het jaar 'zweefvol' afsluiten! Omgeven door bos, maar toch met een kilometers ver uitzicht over het zweefvliegveld van de Nijmeegse Aeroclub, is Boscafé de Zweef een unieke locatie. Gastheer Julian Bos, bedrijfsleider bij Boscafé de Zweef, ontvangt de netwerkers deze ochtend in de warme en sfeervolle stretchtent. Volledig in Kerstsfeer gaan we kennismaken met een bijzondere omgeving waar twee passies samenkomen tot één geheel. Boscafé de Zweef is naast lunchen, borrelen en vieren het perfecte vertrekpunt voor een wandel- of mountainbike rondje. Daar waar natuur en zweefvliegen prima samen gaan, kan je volop genieten, ontspannen en de stijgende/landende zweefvliegtuigen spotten. Daarbij hebben ze meer te bieden! Wat dacht je van een potje jeu de boules? Voor de zakelijke markt is er voldoende gelegenheid om op een passende wijze een bedrijfsfeest of vergadering te organiseren.

 • 21 december 2023
 • 09:00
 • 11:00
 • Boscafé de Zweef

Een wereld van aandacht!

Op donderdag 16 november 2023 is Business Netwerk Betuwe te gast bij HANOS Nijmegen, dé internationale horecagroothandel en totaalleverancier voor de horeca, food professionals, grootverbruikers en bedrijvenmarkt. Gastheer Sam van den Driesschen, Accountmanager bij HANOS Nijmegen, ontvangt de netwerkers deze ochtend in het Grand Café en neemt ons mee in de optimale beleving van het gevarieerde topkwaliteit assortiment, met persoonlijke benadering en een groot gevoel voor service! Dat wordt netwerken met een smakelijke twist!

 • 16 november 2023
 • 09:00
 • 11:00
 • Hanos Nijmegen

Community als basis van jouw succes! Taste the culture of Riverland!

Op donderdag 19 oktober 2023 zijn we met de netwerkers van Business Netwerk Betuwe te gast bij Riverland Healthcentre Nijmegen, de grootste industriële gym met verenigingsgevoel! Gastheer Hernany Hernandez, eigenaar en manager van Riverland, ontvangt ons met zijn enorme enthousiasme en gastvrijheid in de dansfoyer van zijn complete centrum voor sport en gezondheid. Aan het einde van de bijeenkomst, rond 11:00 uur, is er de gelegenheid om deel te nemen aan een korte rondleiding om kennis te maken met alle facetten van Riverland. Riverland is niet zomaar een sportschool, dat zie en voel je meteen als je binnenloopt. De grote hallen van de oude fabriek in de Biezen, waarin de gym is gevestigd, ademen sfeer en historie. In een retro-omgeving, in industriële stijl, werk je vol inspiratie aan jezelf. Het gevoel bij Riverland is heel anders dan bij een normale sportschool. Dankzij de persoonlijke begeleiding en de kleine groepjes heb je hier makkelijker contact met gelijkgestemden. Dat zorgt voor een verenigingsgevoel en kan zelfs tot hechte vriendschappen leiden.

 • 19 oktober 2023
 • 09:00
 • 11:00
 • Riverland Healthcentre

The unexpected awesomeness of business!

Nu de zomervakantie voor de meesten onder ons voorbij is en we de accu hebben opgeladen, starten we het nieuwe netwerkseizoen weer vol enthousiasme en nemen we je mee naar een avontuurlijke wereld waar je nog even helemaal los kan gaan. Business Netwerk Betuwe biedt op donderdag 21 september bij Planet Awesome de mogelijkheid om elkaar weer te ontmoeten en aangenaam te netwerken. Ontdek, ontmoet en ervaar unexpected awesomeness! Gastheer Allard Koopsen, directeur van Planet Awesome, ontvangt de netwerkers van Business Netwerk Betuwe in de luxe Skylounge van deze fantastische locatie. Vanaf het moment dat je binnenkomt bij Planet Awesome word je meegenomen in een compleet nieuwe en avontuurlijke wereld waar je even helemaal los kunt komen van je alledaagse beslommeringen.

 • 21 september 2023
 • 09:00
 • 11:00
 • Planet Awesome

Aanmelden voor aanstaande bijeenkomst

Business Netwerk Betuwe