spotlight-bnb

Kennissessie: Effectieve gesprekken voeren

  • 12 oktober 2023
  • 19:30
  • 21:30
  • Emixion

Graag nodigen wij jou uit om op donderdag 12 oktober van 19:30 uur - 21:30 uur bij onze mediasponsor Emixion, gastheer van de Business Netwerk Betuwe Academy, deel te nemen aan de kennissessie Effectieve gesprekken voeren van Stefan Renkema. Tijdens de kennissessie zal er koffie/thee/fruitwater en lekkernijen worden aangeboden. De aanwezigen ontvangen een certificaat van deelname en we sluiten de avond gepast af met een glaasje bubbels. Deze kennissessie is een mooi verlengstuk op allerlei scenario's die iedereen tegenkomt als ondernemer en netwerker, de kennis en toepasbaarheid geldt dus voor iedereen! 

Deelname aan de kennissessie van de Business Netwerk Betuwe Academy bedraagt € 99 excl. BTW, waarbij je de mogelijkheid hebt om een extra deelnemer mee te nemen (collega of zakelijke relatie). De (Premium) Partners en Leden van Business Netwerk Betuwe krijgen 15% korting op het deelnamebedrag. 

We kijken er enorm naar uit om jou bij onze Academy te mogen ontvangen. Business Netwerk Betuwe, hét business netwerk voor de succesvolle ondernemer! Meld je aan voor deze interessante kennissessie die direct toepasbaar is in je dagelijkse werkzaamheden!

Kennissessie | Effectieve gesprekken voeren

We voeren dagelijks veel gesprekken. Toch staan we maar zelden stil bij hoe effectief we die gesprekken eigenlijk voeren. In deze kennissessie doen we dat wel en zoomen we in op de manier waarop wij gesprekken voeren.
De effectiviteit van een gesprek wordt voor een belangrijk deel bepaald door de combinatie van je verbale en non-verbale vaardigheden. In deze kennissessie gaan we hiermee actief aan de slag. Onderwerpen die aan bod komen zijn o.a.

  • Hoe creëer je de omstandigheden voor een effectief gesprek?
  • Hoe bouw je een effectief gesprek op?
  • Welke vragen dragen bij aan een effectief gesprek?
  • Hoe gebruik ik mijn stem effectief tijdens een gesprek?
  • Op welke manier kan ik lichaamstaal effectief inzetten tijdens een gesprek?

Waarom mag ik deze sessie niet missen?

Stefan Renkema deelt in deze sessie een aantal verrassende, veelal onbekende inzichten uit onder andere de psychologie en journalistiek. Je leert bijvoorbeeld welke invloed een kop koffie of thee heeft op een gesprek en waarom het belangrijk is om na te denken over de stoel waarop iemand zit. Daarnaast maak je kennis met de ‘kampioensvraag’ en leer je aan de hand van een aantal korte oefeningen (geen rollenspellen) hoe je met je stem en lichaamstaal regie kunt nemen tijdens een gesprek. Na deze kennissessie beschik je dan ook over nieuwe gereedschappen waarmee je jouw gesprekken meteen de volgende dag al effectiever kunt voeren. En dat levert uiteindelijk betere (commerciële) resultaten op!

Meld je aan voor deze interessante kennissessie die direct toepasbaar is in je dagelijkse werkzaamheden!

Aanmelden voor deze bijeenkomst

Business Netwerk Betuwe