Hoofdsponsor Avodesch

spotlight-bnb

Hoofdsponsor Avodesch

partner-avodesch-persoon Mark in den Bosch, marketing en sales manager, is inmiddels 7 jaar werkzaam bij Avodesch. Met meer dan 21 jaar ervaring in de professionele schoonmaak- branche zijn wij een uitgelezen partner voor een hygiënische totaaloplossing. Ons succes vertaalt zich in een grote, trouwe klantenkring en een jarenlang plezierige relatie met onze leveranciers. De meerwaarde die Avodesch biedt, vertaalt zich niet alleen in een breed en compleet assortiment maar ook zeker in de geboden service en deskundigheid.

Vrijwel alle bestellingen worden geleverd door onze eigen chauffeurs. Indien gewenst vullen wij zelfs de voorraadkast aan. Maak gebruik van onze ervaring en vakkennis welke geborgd kan worden in een totaaloplossing middels een hygiënisch schoonmaakplan.

logo-avodesch-bnb Nieuwe inzichten, aangepaste wet- en regelgeving en innovatieve producten horen bij de dynamische schoonmaakbranche. Avodesch houdt professionals op de hoogte door trainingen en instructieprogramma’s te organiseren. Deze trainingen zijn volledig op de dagelijkse praktijk afgestemd en worden in samenwerking met onze leveranciers verzorgd.

 

Business Netwerk Betuwe

Mogelijkheden memberships

Wil je meer weten over de mogelijkheden wat het netwerk van Business Netwerk Betuwe te bieden heeft? Lees dan meer over onze memberships.