Met trots presenteren wij de sponsoren en (premium) partners van Business Netwerk Betuwe!

spotlight-bnb

Met trots presenteren wij de sponsoren en (premium) partners van Business Netwerk Betuwe!

Donderdagmorgen ontmoeten onze hoofdsponsor Avodesch (Alles Voor De Schoonmaak), media sponsoren, (premium) partners en leden elkaar donderdag 15 december van 09:00 - 11:00 uur bij ROC Nijmegen, locatie Campusbaan.

14 december 2022

Gastheer Geert Hendriks en zijn collega's ontvangen de netwerkers van Business Netwerk Betuwe met koffie/thee en lekkernijen in Het Restaurant - ROC Nijmegen op de ROC Plaza. Daarna verplaatsen we ons voor het welkomstwoord naar ROC Nijmegen Het Café. Geert zal daar in het kort iets vertellen over Move to Match, ROC Nijmegen gelooft namelijk in de kracht van een Leven Lang Ontwikkelen. Na zijn introductie worden de netwerkers meegenomen voor een kleine rondleiding langs de diverse leerbedrijven.

Aansluitend is er in Het Café op de ROC Plaza gelegenheid om, onder het genot van een hapje en een drankje, gezellig in Kerstsfeer met elkaar te netwerken. De belangstelling voor de bijeenkomst is groot, maar aanmelden kan nog via het aanmeldformulier op onze website. Wij kijken uit naar een leuke en interessante ochtend op een dynamische locatie!

Business Netwerk Betuwe