Avodesch

Avodesch

Mark in den Bosch, marketing en sales manager, is inmiddels 7 jaar werkzaam bij Avodesch. Met meer dan 21 jaar ervaring in de professionele schoonmaak- branche zijn wij een uitgelezen partner voor een hygiënische totaaloplossing. Ons succes vertaalt zich in een grote, trouwe klantenkring en een jarenlang plezierige relatie met onze leveranciers. De meerwaarde die wij u kunnen bieden, vertaalt zich niet alleen in een breed en compleet assortiment maar ook zeker in de geboden service en deskundigheid.

Vrijwel alle bestellingen worden bij u geleverd door onze eigen chauffeurs. Indien gewenst vullen wij zelfs uw voorraadkast. U kunt gebruik maken van onze ervaring en vakkennis welke geborgen kunnen worden in een totaaloplossing middels een hygiënisch schoonmaakplan.

Nieuwe inzichten, aangepaste wet- en regelgeving en innovatieve producten horen bij de dynamische schoonmaakbranche. Avodesch houdt professionals op de hoogte door trainingen en instructieprogramma’s te organiseren. Deze trainingen zijn volledig op de dagelijkse praktijk afgestemd en worden in samenwerking met onze leveranciers verzorgd.