spotlight-bnb

Premium Partner BBQ bij Moeke Nijmegen in Lent

  • 12 juli 2021
  • 18:30
  • 20:30
  • Moeke Nijmegen

Op maandagavond 12 juli jl. waren we met de Premium Partners van Business Netwerk Betuwe te gast bij Moeke Nijmegen, sfeervol gelegen aan de Lentse Plas en een perfecte locatie om gezamenlijk de zomer in te luiden. Gastvrouw Allissa Becattini ontving ons exclusief op het dakterras voor een gezellig samenzijn en een lekkere BBQ.

Na een korte voorstelronde van de nieuwelingen André van Swelm (The People Group) en Marco Nagtegaal (IUVARE Administratie | Belastingen) was er deze keer ook even tijd en aandacht voor een kleine introductie van Via Optima Gerechtsdeurwaarders. Martine Tjepkema, al sinds lange tijd Premium Partner van het netwerk, maakte van de gelegenheid gebruik om haar diensten bij de aanwezigen nogmaals onder de aandacht te brengen.

Aansluitend hebben we, onder het genot van een heerlijk hapje en drankje, op een prettige wijze met elkaar kunnen netwerken. Kortom, we kunnen terugkijken op een geweldige avond en hebben genoten van de BBQ, de prachtige ambiance en de leuke gesprekken.

Met dank aan Dick Vogelzang van HDV-Productions voor de mooie fotoreportage van deze in alle opzichten geslaagde Premium Partner Avond. 

Business Netwerk Betuwe