Via Optima Gerechtsdeurwaarders

Via Optima Gerechtsdeurwaarders

Incasseren met een hart. Iemand moet het doen. Via Optima doet het!

Een openstaande vordering, een schuldkwestie, geschil of conflict. Vervelende zaken die u snel en goed opgelost wilt hebben. Via Optima gaat voor de beste weg naar die oplossing.

Drijvende kracht achter Via Optima Gerechtsdeurwaarders is Martine Tjepkema: “Mijn aanpak is direct en doelgericht, maar ook respectvol en menselijk. Ik ben heel duidelijk over wat er moet gebeuren en wat de consequenties zijn als mensen zich niet aan afspraken houden. Tegelijkertijd houd ik altijd de weg open voor dialoog. Ik vind het belangrijk om met elkaar in gesprek te blijven. Dat is echt de beste weg naar een oplossing. De bereidheid van mensen om mee te werken aan de oplossing ontstaat als er naar hen geluisterd wordt. Achter iedere schuld of ieder conflict zit immers een verhaal. Dat weet ik vanuit mijn jarenlange werkervaring bij deurwaarderskantoren, waarvan de laatste tien jaar als toegevoegd kandidaat-gerechtsdeurwaarder. Pas als praten niet meer mogelijk is, gaan we voor de harde aanpak. Het is mijn doel de openstaande schuld betaald te krijgen, het geschil of conflict op te lossen. Via Optima denkt in mogelijkheden, ook voor de debiteur. Ik ben een echte volhouder. Mijn tijd, energie en overredingskracht zet ik optimaal in om het doel te bereiken en voor u een oplossing te realiseren.

Wil je meer weten en kennismaken? Bel of mail me op: (024) 373 42 35 / info@viaoptimaincasso.nl of kijk op www.viaoptimaincasso.nl

Martine Tjepkema
Via Optima Gerechtsdeurwaarders
Gerechtsdeurwaarder Via Optima Gerechtsdeurwaarders