Zomeractie‼️ Maak kans op....🏆

spotlight-bnb

Zomeractie‼️ Maak kans op....🏆

Op 21 september zijn we met Business Netwerk Betuwe te gast bij Premium Partner Allard Koopsen van Planet Awesome, een fantastische locatie voor spannende en supergezellige uitjes in Nijmegen! Ook in de zomervakantie, zeker nu het weer zo tegen zit, zul je er veel plezier beleven. Vanaf het moment dat je binnenkomt bij Planet Awesome word je meegenomen in een compleet nieuwe en avontuurlijke wereld waar je even helemaal los kunt komen van je alledaagse beslommeringen. 

Om alvast in de stemming te komen, willen wij graag iedereen met onze Zomeractie uitdagen. Lasergamen doe je bij Planet Awesome met je collega's, vrienden of familie in het fantastische Neo-Tokyo. Zoek de 7 verschillen in de plaatjes en beantwoord de volgende vraag:
Wanneer vond de eerste netwerkbijeenkomst van Business Netwerk Betuwe plaats? Neem een kijkje op onze website om de exacte datum te achterhalen. 

Wil jij ook graag kans maken op een mooie prijs? Mail de antwoorden naar jose@businessnetwerkbetuwe.nl of stuur me direct een persoonlijk bericht via LinkedIn of Facebook. Uit de goede inzendingen zal een gelukkige winnaar worden getrokken. Deze krijgt een toegangskaart om met 6 personen in een awesome omgeving de ballen te laten rollen op één van de sfeervolle bowlingbanen en een supergezellige tijd te beleven! 
Dus zoek de 7 verschillen en beantwoord de vraag! 

1 augustus 2023

Business Netwerk Betuwe