Zien we jou ook bij het mooiste proeflokaal en terras van Groesbeek, direct aan de wijngaard?

spotlight-bnb

Zien we jou ook bij het mooiste proeflokaal en terras van Groesbeek, direct aan de wijngaard?

Samen met gastvrouw Sheila Evers, commercieel manager bij het Nederlands Wijnbouwcentrum, kijken wij ernaar uit om dinsdag 16 mei a.s. iedereen te mogen ontvangen op dé uitgelezen plek waar alles op het gebied van wijn en wijnbeleving samenkomt.

Het Nederlands Wijnbouwcentrum, gelegen in de prachtige wijngaard omgeving van wijndorp Groesbeek, is een sociaal, ecologisch en economisch duurzaam centrum dat zich richt op biologische wijnbouw, wijnproductie, wijnanalyse, wijnopleidingen, wijnhandel en wijnbeleving. Het centrum leent zich daarbij ook uitstekend voor leuke, sportieve en/of culinaire familie- en bedrijfsuitjes. Dit alles in een professionele omgeving, waar bovendien ruimte wordt geboden aan mensen die, om welke reden dan ook, net wat minder makkelijk aan een reguliere baan komen.

Gezien de vele enthousiaste aanmeldingen belooft het weer een fantastisch netwerkevent te worden! Bovendien is er ook de mogelijkheid om deel te nemen aan een rondleiding in de wijngaard en moderne wijnkelder, om inzicht te krijgen in het proces van en rondom de wijnproductie.

Wil je ook aangenaam netwerken en genieten van de prachtige ambiance van het gebouw en terras, met uitzicht op de wijngaard? Aanmelden voor dit event kan via de website van Business Netwerk Betuwe. Wie sluit er bij ons aan en mogen wij verwelkomen?

11 mei 2023

Business Netwerk Betuwe