Woensdag 6 oktober Premium Partner Avond bij Party- en Congrescentrum Verploegen Wijchen!

spotlight-bnb

Woensdag 6 oktober Premium Partner Avond bij Party- en Congrescentrum Verploegen Wijchen!

Met nog maar een weekje te gaan, kijken wij nu al uit naar woensdag 6 oktober voor de Premium Partner Avond bij Party- en Congrescentrum te Wijchen, de perfecte locatie voor een zakelijke bijeenkomst of als je iets leuks te vieren hebt! Bij familiebedrijf Verploegen zit gastvrijheid in het bloed en daarom weten ze als geen ander wat er komt kijken bij het regelen van een mooi event en wordt alles tot in de puntjes verzorgd. Ook voor de premium partners van Business Netwerk Betuwe staat er een mooi programma op de agenda.

Gastheer Willie Verploegen ontvangt ons in Eetcafé Vrienden voor een drankje met amuse en neemt ons met de 'Tour Verploegen' mee voor een heerlijk walking dinner. We zullen tijdens deze tour kennis maken met alles wat Verploegen te bieden heeft, waaronder een korte demonstratie van 2 semi-professionals (kampioenen) in de biljart accommodatie met 9 carambole- en 2 snookertafels. In de 'Viool' zaal zetten wij ons walking dinner voort en in Eetcafé Vrienden sluiten we de avond gezellig en op gepaste wijze af. Kortom, een smakelijk en leuk programma om prettig en informeel met elkaar te netwerken!

29 september 2021

Indien jij naast onze maandbijeenkomsten ook graag deze waardevolle premium bijeenkomsten zou willen bijwonen, neem dan eens een kijkje op onze website en lees alles over de voordelen van het Premium Partnerschap bij Business Netwerk Betuwe!

Business Netwerk Betuwe