Wist je dat HANOS meer is dan een internationale horeca groothandel?

spotlight-bnb

Wist je dat HANOS meer is dan een internationale horeca groothandel?

Het is een plek waar ambacht en gastronomie samenkomen. Je vindt er het grootste topkwaliteit assortiment: food, heel veel vers, maar ook voordelige en exclusieve delicatessen, wijnen en andere dranken. Bovendien levert HANOS maatwerk op het gebied van bedrijfskleding, horecakeukens en projectinrichting. HANOS werkt hiervoor samen met diverse partners

Naast horecabenodigdheden, vind je dagelijks online én in de groothandel een enorme dosis inspiratie, zoals demonstraties, evenementen, masterclasses en inspiratiedagen. De vakspecialisten hebben kennis van zaken en bieden voor ieder culinair vraagstuk een passende oplossing.

In 1994 zette HANOS Internationale Horeca Groothandel ook voet in Nijmegen. Inmiddels telt deze uitbreng– en zelfbedieningsgroothandel een oppervlakte van zo'n 15.000 m2. HANOS Nijmegen heeft daarnaast een eigen distributiecentrum.

Samen met onze gastheer Sam van den Driesschen ontvangen wij de netwerkers van Business Netwerk Betuwe op 16 november a.s. voor een smakelijke ochtend vol inspiratie en gastvrijheid, tot donderdag!
13 november 2023

Business Netwerk Betuwe