Wij zijn super trots op de sponsoren en (premium) partners van Business Netwerk Betuwe!

spotlight-bnb

Wij zijn super trots op de sponsoren en (premium) partners van Business Netwerk Betuwe!

Met al bijna 90(!) enthousiaste aanmeldingen, ontmoeten onze hoofdsponsor Avodesch (Alles Voor De Schoonmaak), mediasponsoren, (premium) partners en leden elkaar morgenochtend van 08:30 - 11:00 uur in Elst. We zijn dan te gast op de prachtige innoverende bedrijfslocatie van gastheer en gastvrouw Robert en Jesca van Kempen. Robert is de eigenaar van een dynamische onderneming die bestaat uit drie bedrijven: GKS ICT Solutions, WiFi4ALL en Adhetec - Elst.

We starten de ochtend al vanaf 08:30 uur in het mooie bedrijfsrestaurant, op de bovenste verdieping, om te netwerken onder het genot van een heerlijk ontbijt en prachtig uitzicht over Elst. Na het welkomstwoord is er een korte inspirerende presentatie die wordt verzorgd door gastspreker Han Verheijen.

Aansluitend gaan we heerlijk, open en ongedwongen netwerken op het schitterende dakterras. Met zo'n mooi programma en enorme opkomst belooft het een dynamische ochtend te worden! Wil je ook graag kennismaken met onze fantastische club van fijne ondernemers? Aanmelden voor dit event kan nog steeds via het aanmeldformulier op onze website. Wie mogen wij morgen allemaal verwelkomen?

14 juni 2023 (1)

Business Netwerk Betuwe