Wij zijn klaar voor seizoen 2021 - 2022!

spotlight-bnb

Wij zijn klaar voor seizoen 2021 - 2022!

Ondanks een zeer bewogen periode, vanwege Corona en de daaruit voortvloeiende strikte richtlijnen kunnen we dankzij veel creativiteit en inventiviteit supertrots constateren dat we terug kunnen kijken op 12(!) interessante bijeenkomsten bij Business Netwerk Betuwe. We kunnen daarmee terugkijken op een geslaagd netwerkjaar, wat hebben we genoten! De collage, video's en de sfeerbeelden van de gastheren en gastlocaties is een mooie herinnering aan onze live events in sfeervolle ambiances, online sessies en Virtual Reality (VR) ontmoetingen van het afgelopen seizoen. Wat een geweldige samenwerking!

17 augustus 2021

Nu maken we ons op voor een nieuwe reeks bijeenkomsten met succesvolle ondernemers en inspirerende presentaties op leuke en verrassende gastlocaties. Op donderdag 16 september a.s. zijn onze sponsoren, (premium) partners en leden weer van harte welkom bij hét business netwerk voor succesvolle ondernemers uit de regio Arnhem-Nijmegen tot vér daarbuiten.

De 2 gastheren van onze eerste bijeenkomst na de zomervakantie kunnen niet wachten om iedereen weer te mogen ontvangen op hun mooie (nieuwe) locatie. Ben jij er ook bij? Lets go for.creating impact on- én offline!

Business Netwerk Betuwe