Wij stellen YveY graag als Partner voor!

spotlight-bnb

Wij stellen YveY graag als Partner voor!

Na een paar jaar Lidmaatschap zet YveY de volgende stap binnen Business Netwerk Betuwe en mogen wij Janou Heetkamp als nieuwe Partner hartelijk verwelkomen binnen onze club!

YveY, Masters in Hospitality, biedt full service hospitality outsourcing voor sport- of evenementenlocaties en voegt waarde toe aan hospitality door een complete beleving neer te zetten. Het uitgangspunt is dan ook altijd te voldoen aan alle uiteenlopende wensen, van high-end met kaviaar en oesters tot bier en bitterballen. Bij YveY spreken ze de taal van de plek en het moment waar ze leveren. Als geen ander snappen zij de markt en weten ze wat de gast wenst. Het leveren van topprestaties, dát is hun ambitie.

Sinds 2010 is YveY in Nederland ook dé partner op het gebied van stadioncatering. Zij zijn actief bij N.E.C. Nijmegen, VVV-Venlo en MVV Maastricht. Stadioncatering is van grote invloed op de beleving van bezoekers in een voetbalstadion. Het draait om de juiste mix van kwaliteit en aanbod. Inmiddels verzorgt YveY bij diverse stadions de publieks- en/of de businesscatering.

Een onvergetelijke indruk achterlaten is waar ze bij YveY voor staan. Het organiseren van een event kan een hele uitdaging zijn, en dat begrijpen zij als geen ander. Of je nou een gala organiseert, een benefietavond, concert, diner met internationale gasten, lunch op een unieke locatie, een bruiloft, begrafenis, feestavond, festival, sportevent, galadiner, haringparty, een zakelijk event, congres, rally, surpriseparty of stadionconcert: YveY staat voor je klaar!

Super Janou, bij Business Netwerk Betuwe draait het om onvergetelijke netwerkevents. Dat is dus een perfecte match. Wij kijken uit naar een mooie voortzetting van onze samenwerking!
14 mei

Business Netwerk Betuwe