Wij stellen met veel plezier een nieuw aangesloten Partner voor!

spotlight-bnb

Wij stellen met veel plezier een nieuw aangesloten Partner voor!

Graag heten wij via deze weg Jens-Joren Stinnissen van Mazars van harte welkom bij Business Netwerk Betuwe!

Mazars is een internationale audit, accountancy, tax en consulting organisatie. Met diepgaande kennis van regels en gedegen inzicht in de markt ondersteunen zij hun klanten en dragen zij bij aan de maatschappij.

Mazars is aanwezig in meer dan 95 landen. De professionals van Mazars werken samen als een team, over grenzen en vakgebieden heen. Zij combineren hun technische expertise en internationale ervaring met lokale kennis om hun klanten breed van dienst te zijn. Ze stellen hun professionals in staat om klanten te ondersteunen bij het optimaal benutten van kansen en bij het geven van vertrouwen aan stakeholders.

Als ondernemer heb je te maken met een veelvoud aan uitdagingen om je onderneming verder te laten groeien. Mazars voorziet start-ups, snelgroeiende en gevestigde (familie)bedrijven van advies en inzichten die nodig zijn om je onderneming effectief en efficiënt te runnen. Financieel en fiscaal, en ook op het gebied van strategie, personeel, digitale transformatie en bedrijfsopvolging- en overdracht.

Mazars combineert diepgaande kennis van de regels van nu met passie voor uitdagingen van de toekomst! Wat een mooie combinatie, Jens! Gepassioneerde netwerkers met diepgaande kennis van zaken ontvangen wij graag bij Business Netwerk Betuwe! Wij hebben dan ook veel vertrouwen in een goede en prettige samenwerking en kijken ernaar uit om jou op 21 september persoonlijk te mogen introduceren. Tot dan!

6 september 2023

Business Netwerk Betuwe