Wij stellen graag weer een nieuwe Premium Partner voor!

spotlight-bnb

Wij stellen graag weer een nieuwe Premium Partner voor!

Een warm en hartelijk welkom voor Annuska Sip van Werkgeversservicepunt Midden-Gelderland/UWV bij Business Netwerk Betuwe!

Werkgeversservicepunt (WSP) Midden-Gelderland is voor werkgevers de logische sparringpartner en dienstverlener voor personeels- en arbeidsmarktvraagstukken. Ze streven naar een goed functionerende en transparante arbeidsmarkt, waarbij de vraag van de werkgever centraal staat. De dienstverlening is kosteloos voor werkgevers in de regio Midden-Gelderland.

Goede medewerkers bepalen het succes van de onderneming. Steeds vaker zijn dit mensen met een grotere ondersteuningsbehoefte. Zij beschikken over talenten die voor een onderneming van grote waarde kunnen zijn. Veel werkgevers hebben hun kracht, inzet en motivatie al ontdekt en zijn een duurzame werkrelatie aangegaan. Een relatie die werkt! Door voor deze kandidaten te kiezen, kiezen organisaties voor sociaal en maatschappelijk verantwoord ondernemen dat hen in veel gevallen ook een economisch voordeel oplevert.

WSP Midden-Gelderland richt zich op bedrijven in de arbeidsmarktregio Midden-Gelderland en kan (kosteloos) adviseren en begeleiden bij alle vragen met betrekking tot het in dienst nemen van medewerkers. De dienstverlening is gericht op de beste match tussen een bedrijf en de nieuwe medewerker. De werkgever geeft ze een kans, WSP Midden-Gelderland zorgt voor een passende ondersteuning en begeleiding. Het WSP Midden-Gelderland is een samenwerking van de gemeenten Arnhem, Rheden, Rozendaal, Lingewaard, Overbetuwe, Duiven, Westervoort, Doesburg en Zevenaar en werkt nauw samen met het Werkbedrijf Midden-Gelderland: het samenwerkingsverband tussen gemeenten, UWV en werknemers- en werkgeversorganisaties. Bij het UWV werken ze aan een samenleving waarin iedereen mee kan doen en helpen ze mensen op weg bij het vinden of behouden van werk. In geval van ziekte kijkt het UWV wat iemand nog wél kan. En als werken niet mogelijk is, zorgt UWV snel voor inkomen. 'Samen staan voor een baan!'

Welkom bij onze club van fijne ondernemers, Annuska! Inclusief ondernemen doe je samen. Ontmoeten, netwerken en verbinden natuurlijk ook. Wij kijken uit naar een fijne samenwerking en stellen jou graag op 21 september persoonlijk aan iedereen voor!

19 september 2023

Business Netwerk Betuwe