Wij stellen graag weer een nieuwe Partner voor!

spotlight-bnb

Wij stellen graag weer een nieuwe Partner voor!

Een warm welkom bij Business Netwerk Betuwe voor Jeroen Puijman van Romijnders te Wijchen!

Romijnders is een merkonafhankelijk landelijk opererend installatie- en fullservicebedrijf en voornamelijk actief in de utiliteit, retail, woningcorporaties en voor particulieren. Er werken zo’n 90 medewerkers met veel enthousiasme en vakmanschap aan het succes van de organisatie, wat zich kenmerkt door professionaliteit en een hoog serviceniveau. Bij Romijnders zijn ze continu op zoek naar nieuwe kansen, mogelijkheden en innovaties om een gezonde en vooruitstrevende blik op de toekomst te kunnen blijven werpen en hechten ze veel waarde aan een verantwoorde en kwalitatief hoogstaande werkwijze. Daarbij staat betrouwbaarheid, kwaliteit en veiligheid voorop. Daarom hebben zij alle certificeringen in huis en krijgen de monteurs de benodigde trainingen. Zo blijven zij op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en technieken op het gebied van verwarmingsinstallaties.

Romijnders geeft warmte aan ieder huis en zorgt ervoor dat je bent verzekerd van de vereiste deskundigheid om zorgeloos te kunnen wonen. Kortom, een organisatie om trots op te zijn!

Leuk Jeroen, wij stellen jou morgen graag persoonlijk aan iedereen voor. Voel je, samen met John de Quillettes van harte welkom bij onze mooie club van fijne ondernemers. Wij kijken uit naar een prettige samenwerking!
20-3

Business Netwerk Betuwe