Wij stellen graag onze nieuwe Premium Partner voor aan het netwerk

spotlight-bnb

Wij stellen graag onze nieuwe Premium Partner voor aan het netwerk

Een warm welkom voor Jolein Schaap van Anders Vaarwel. 
'Omdat je maar één keer afscheid neemt'.
Wij ontvangen Jolein graag bij onze mooie club van fijne ondernemers. Haar Premium Partnerschap versterkt de grote diversiteit aan ondernemerschap binnen Business Netwerk Betuwe.

Een uitvaartdienst voor een dierbare beleef je maar één keer. Anders Vaarwel zorgt voor een persoonlijk en betekenisvol afscheid. Met alle aandacht en zonder tijdsdruk, adviseren, begeleiden en ontzorgen zij.

Anders Vaarwel creëert een persoonlijk afscheid. Een afscheid met een verhaal, gebaseerd op de persoon en betrokken bij hoe diegene in het leven stond. Dit doen zij vanuit de overtuiging dat iedereen op de best passende manier afscheid mag nemen.

'Anders' betekent voor Anders Vaarwel; inspelen op persoonlijke verlangens. Verlangens en wensen die misschien niet standaard zijn, maar daardoor zeker niet onuitvoerbaar. Niets is te buitengewoon en zij staan altijd open voor creatieve ideeën. Wanneer het 'gewone' niet volstaat, omarmen zij het 'anders'.

Met deskundigheid, een persoonlijke aanpak, tact en een sterk organisatorisch en empathisch vermogen, nemen zij écht de tijd voor jouw verhaal. Uitvaartbegeleiding voor de mooiste uitvaarten, maar dan 'anders'. Volledig naar wens en van A tot Z verzorgd.

Super Jolein, dat je zo spontaan en enthousiast bij ons bent aangesloten. Wij kijken ernaar uit om jou 11 juli a.s. alvast persoonlijk voor te stellen aan de Premium Partners van Business Netwerk Betuwe. Tot op de BBQ bij Fletcher Hotel-Restaurant De Buunderkamp!

Premium Partner van (29)

Business Netwerk Betuwe