Wij stellen graag onze nieuwe Premium Partner voor!

spotlight-bnb

Wij stellen graag onze nieuwe Premium Partner voor!

Een warm en hartelijk welkom voor Arno Bongers van For Your Eyes Only (FYEO), de grootste snelgroeiende oogzorgkliniek van Nederland met vestigingen in het hele land. Bij FYEO hebben ze al meer dan 50.000 mensen behandeld en met maar liefst 250 collega’s, verdeeld over 10 klinieken door heel Nederland, zijn ze dagelijks bezig met hun missie: een leven zonder bril.

Door ooglaseren of lensimplantatie kan je leven zonder bril of contactlenzen. Geen brilletje op, brilletje af, of wazige lenzen meer. Het gemak van autorijden, sporten en klussen, alles zonder bril of contactlenzen.

Ieder mens is uniek en heeft een eigen verhaal, dagelijkse activiteiten, wensen en verwachtingen. Afhankelijk van de oogconditie en levensstijl geeft één van de oogartsen van FYEO een behandeladvies op maat en gaan ze er samen voor zorgen dat de cliënt weer scherp kan zien zonder bril of contactlenzen. Eerlijkheid, comfort en het beste resultaat staan bij alles wat ze doen centraal.

For Your Eyes Only: alles voor jouw ogen!

Als Regiomanager Oost stuurt Arno Bongers de klinieken in deze regio aan, waaronder de gloednieuwe oogkliniek in Arnhem, een state of the art kliniek met de nieuwste apparatuur en technieken, de vestiging in Nijmegen en de nieuw te openen vestiging in Zwolle.

Geweldig Arno, dat wij jou weer bij Business Netwerk Betuwe mogen ontvangen. Wij waren zeer onder de indruk van de oogverblindende kliniek in Arnhem en keken onze ogen uit. Vol vertrouwen in een mooie samenwerking stellen wij jou binnenkort graag persoonlijk aan iedereen voor!
12-6

Business Netwerk Betuwe