Wij stellen graag onze nieuwe Premium Partner voor!

spotlight-bnb

Wij stellen graag onze nieuwe Premium Partner voor!

Een hartelijk welkom voor Cor Kik, sinds 2017 partner in succesvol ondernemen bij Claassen, Moolenbeek & Partners (CM&P). CM&P is een bedrijfskundig en financieel advieskantoor dat de Nederlandse MKB-ondernemer begeleidt bij strategieformulering en implementatie, bij het bepalen en het regelen van de financieringsbehoefte en/of bij bedrijfsoverdracht.

De organisatie is in 1983 opgericht door Eduard Claassen en Coen Moolenbeek. CM&P heeft inmiddels 30 kantoren door heel Nederland met ongeveer 70 partners. De MKB-adviseurs van CM&P helpen MKB-ondernemers in Nederland succesvol(ler) te ondernemen. Hun methode van werken, ruime advieservaring, gerenommeerde naam en de vele specialistische ervaringen maken dat je een beroep kunt doen op een persoonlijk adviseur met een brede ervaring. Door zijn internationale ervaring is Cor ook een ideale sparringpartner voor de ondernemer die eventueel ambities heeft buiten de landsgrenzen.

Ondernemen begint met een droom. Om die droom te verwezenlijken ben je je eigen bedrijf gestart. Soms kun je echter wel wat hulp gebruiken om succesvol(ler) te ondernemen. CM&P begeleidt ondernemers met expertise op drie gebieden: bedrijfsstrategie, bedrijfsfinanciering en bedrijfsovername.

Met de versnelde digitalisering van processen en de steeds betere toegankelijkheid van informatie opereert de MKB-ondernemer in een complexe omgeving. Dat geldt zeker voor bedrijven met 5 tot 250 werknemers, waar de DGA meestal de koers uitzet. Als je in deze omgeving succesvol wilt zijn, dan is een gezonde bedrijfsvoering nodig die gericht is op groei. Dat vereist flexibiliteit & structuur in de onderneming. CM&P kijkt steeds naar de samenhang tussen deze onderdelen door de methodische aanpak en persoonlijke benadering, zodat jij als ondernemer de juiste beslissing neemt. Claassen, Moolenbeek & Partners staat naast de ondernemer en is jouw vertrouwenspersoon. Dat stelt je in staat om jouw business te laten groeien en het heft in eigen hand te houden.

Goed om je bij de club te mogen ontvangen, Cor! Bij Business Netwerk Betuwe staan wij met onze persoonlijke benadering ook naast de netwerker en hopen dat we met het leggen van de juiste verbindingen een ieders business doen laten groeien! Tot snel, dan stellen wij jou graag aan iedereen persoonlijk voor!
4 januari

Business Netwerk Betuwe