Wij stellen graag onze nieuwe Premium Partner voor!

spotlight-bnb

Wij stellen graag onze nieuwe Premium Partner voor!

Een warm en hartelijk welkom voor Danny van Hal, Michiel Houkes en Mels van Bilderbeek , Partners van Buskens Nijmegen!

Buskens is een moderne en toegankelijke wijnbar met een indrukwekkend interieur en een spectaculaire uitstraling, waar je terecht kan voor een goed glas wijn, lekkere lunch, snelle borrel met bijzondere bites of uitgebreid diner. Een rijksmonument met veel Nijmeegse historie.

Met de visie 'Wijn is een beleving' biedt Buskens de wijnliefhebber een scala aan prachtwijnen om van te genieten. Beter gezegd, een ontdekkingsreis van smaken waarna je nooit meer wijn ‘drinkt’ maar alleen nog ‘beleeft’. De keuken van Buskens is Frans klassiek met mediterraanse invloeden. Food als dé perfecte aanvulling op jouw favoriete wijn en natuurlijk ook volgens het Buskens concept om te ‘laten beleven'. Kortom, Buskens Nijmegen is een goede wijnbar met goed eten in de regio!

Top dat Danny, Michiel en Mels na een persoonlijke kennismaking ook zo spontaan zijn aangesloten bij Business Netwerk Betuwe! Een zakelijk netwerk met leuke, gepassioneerde ondernemers én wijnliefhebbers. Kom het 'beleven' op onze maandbijeenkomst van 17 november a.s.. Wij stellen hen dan graag persoonlijk aan iedereen voor en hebben alle vertrouwen in een prettige samenwerking, tot dan!

27 oktober 2022

Business Netwerk Betuwe