Wij stellen graag onze nieuwe Premium Partner FortVier voor!

spotlight-bnb

Wij stellen graag onze nieuwe Premium Partner FortVier voor!

Een hartelijk welkom voor Sander Wind mede-eigenaar van restaurant FortVier, een hippe en levendige plek waar je heerlijk kan lunchen, dineren en borrelen met prachtig uitzicht over het water. FortVier Schuytgraaf, dé hotspot van Arnhem-Zuid aan de Schuytse Laak, is een prachtige zaak met een indrukwekkend interieur en een spectaculaire uitstraling.

Er wordt gewerkt met aandacht voor gasten en aandacht voor details. Alles met liefde en passie. Het restaurant serveert op culinaire wijze gerechten in het formaat van een tussengerecht. Een mooi formaat om meerdere gerechten te kunnen proeven. De chef-kok selecteert ambachtelijke producten uit de regio, gecombineerd met smaakinvloeden van over de hele wereld. Geen fratsen, maar pure smaken met een beleving.

FortVier is een verrassing. Een betoverende plek die je zeker wilt ontdekken! Top Sander, dat jij na onze persoonlijke kennismaking ook zo spontaan bent aangesloten bij Business Netwerk Betuwe! Een zakelijk netwerk zonder fratsen, maar met leuke gepassioneerde ondernemers en aandacht voor elkaar. We zien je graag op onze maandbijeenkomst van 15 september a.s. met het thema 'Vind jij cryptocurrency nog steeds zo cryptisch?' en stellen je dan persoonlijk aan iedereen voor. Met alle vertrouwen in een prettige samenwerking, tot dan!

Business Netwerk Betuwe