Wij stellen graag onze nieuwe partner Sustainable Construction voor!

spotlight-bnb

Wij stellen graag onze nieuwe partner Sustainable Construction voor!

Na een warm en hartelijk applaus op onze bijeenkomst bij Duurzaam XL introduceren wij Henny van Benthem (directeur/eigenaar van Sustainable Constructions) ook graag via de social media kanalen als nieuwe Partner van Business Netwerk Betuwe!

De problematiek rondom de woningmarkt en de behoeften aan duurzaamheid, zijn samen de aanleiding van het Sustainable Constructions - systeem. Deze nieuwe manier van bouwen en duurzame materiaalkeuze is een disruptieve vorm van innovatie binnen de bouw- en vastgoedsector.

Henny heeft jarenlang onderzoek gedaan naar duurzame materialen die toegepast kunnen worden tijdens de bouw van woningen. De combinatie Neopor en Biofoam (Cradle 2 Cradle gecertificeerd) is daar de uitgelezen samenstelling voor. Daarnaast is er vanuit andere expertisegebieden gekeken naar de manier van bouwen. Het systeem werkt in de vorm van ter plekke montage. Dit betekent eenvoudige montage op locatie onder begeleiding van vakkundige bouwexperts, zonder gebruik te maken van zware materialen als kranen, beton en stenen. Allerhande mensen kunnen met de blokken en de verdere montage van de woning overweg. Bij de huidige krapte op de arbeidsmarkt biedt dit perspectief. De bouw gaat zo vlot dat een compacte woning in slechts vijf dagen tijd gerealiseerd kan worden.

Het unieke bouwsysteem is uitermate geschikt om duurzame plannen te realiseren op grote schaal. Dit maakt de woningen erg interessant voor projectontwikkelaars, gemeenten, communities en een CPO.

Wat was dat een leuke en spontane actie, Henny! Jouw upgrade van Lid naar Partner van de businessclub is niemand ontgaan en wij willen nogmaals benadrukken dat wij jou en jouw geweldige initiatief 'Duurzaam en betaalbaar wonen' volledig omarmen. Voel je welkom en thuis bij Business Netwerk Betuwe!
27-3

Business Netwerk Betuwe