Wij stellen graag een nieuwe Premium Partner voor!

spotlight-bnb

Wij stellen graag een nieuwe Premium Partner voor!

Een hartelijk welkom voor Maurits Aalders van HKB | Voor succesvoller ondernemen!, dé sparringpartner voor ondernemend Nijmegen.

HKB is een organisatie bestaande uit inmiddels 15 adviseurs en gespecialiseerd in het leveren van bedrijfsadvies aan ondernemers binnen het MKB. Alleen doen zij dat nét even iets anders dan hun concullega’s. Zij hebben namelijk het Actieplan Voor Succesvol Ondernemen en de HKB Strategiekaart ontwikkeld. Hiermee zorgen ze voor een duidelijk stappenplan met concrete acties en haalbare doelen. Dat vinden ze namelijk nuttiger dan een wollig rapport dat in een bureaulade komt te liggen. En hierin zijn zij uniek!

De adviseurs van HKB bieden deskundige ondersteuning bij ondernemers die keuzes gaan maken over de koers van hun bedrijf. Enthousiaste sparringpartners waarmee je kunt klankborden wanneer dat nodig is. Hun deskundigheidsgebieden zijn onder andere groei, strategie, financiering, verkoop, marketing, personeel en persoonlijk leiderschap.

Als ondernemer sta je dagelijks voor beslissingen. Kleine en grote. Als HKB adviseur helpt Maurits je deze gefundeerd te kunnen nemen. En te zorgen dat de 'kleine' beslissingen genomen worden op de plek waar ze thuishoren. Zodat jij zelf met meer plezier, rust en succes kunt ondernemen.

Succesvol Ondernemen sluit perfect aan bij Business Netwerk Betuwe, Hét business netwerk voor de succesvolle ondernemer! Maurits doet wat hij zegt en zegt wat hij doet, respectvol en doelgericht. Dat is klare taal en dat appreciëren wij zeer. Fijn om te horen dat jouw eerste kennismaking met onze club direct goed voelde, Maurits! Dat is geheel wederzijds en wij kijken dan ook uit naar een mooie samenwerking. Tot 11 juli op de Premium Partner BBQ!
26-6

Business Netwerk Betuwe