Wij stellen graag een nieuwe Premium Partner voor!

spotlight-bnb

Wij stellen graag een nieuwe Premium Partner voor!

Een hartelijk welkom namens Business Netwerk Betuwe voor Jeroen Nijland eigenaar van Kristal Schoonmaak en Ongediertebestrijding!

Kristal is een écht familiebedrijf. Opgericht in 1997 door vader en in 2018 overgenomen door zoon Jeroen. Maar dat wil niet zeggen dat vader niet meer betrokken is: ondanks zijn 76 jaar werkt hij nog regelmatig mee. Bij Kristal Schoonmaak en Ongediertebestrijding kan je terecht voor reguliere schoonmaakdiensten, bouwschoonmaak en specialistische reiniging van kerken en monumenten. Een bijzonder gebouw vraagt om een speciale aanpak. De specialisten van Kristal weten precies wat ze moeten gebruiken om ervoor te zorgen dat antieke en waardevolle objecten op een verantwoorde manier weer schoon worden.

Heb je last van ongedierte? De experts van Kristal Schoonmaak en Ongediertebestrijding staan voor je klaar om je van de plaag af te helpen, van het bestrijden van wespen tot het verdelgen van bedwantsen en het tegengaan van overlast door vogels.

Kies je voor Kristal, dan kies je voor helder in schoonmaak en ongediertebestrijding!

Super Jeroen, dat jij zo enthousiast en spontaan voor ons hebt gekozen. Dat is een kristalheldere keuze en een schone zaak. Wij kijken uit naar een mooie samenwerking en stellen jou graag op onze eerstvolgende bijeenkomst persoonlijk aan iedereen voor. Tot 16 mei!
30 april

Business Netwerk Betuwe