Wij stellen graag een nieuwe Premium Partner voor!

spotlight-bnb

Wij stellen graag een nieuwe Premium Partner voor!

Maurice Smits van Angels 3.3 Hospitality Agency heten wij van harte welkom bij Business Netwerk Betuwe!

Angels 3.3 is een hospitality agency gericht op horeca, festival & events, beurzen & conferences. Het ondersteuningsteam van representatieve, vriendelijke en ervaren hospitality medewerkers/sales supporters kan worden ingezet op festivals, evenementen en om jouw salesteam te versterken op beurzen. Altijd met een grote dosis gastvrijheid. De Angels werken servicegericht en nemen de hospitality voor jou uit handen, zodat jij je kunt focussen op andere zaken. Ze zijn zeer taakgericht en zorgen ervoor dat de gemaakte afspraken tot in detail worden uitgevoerd. Events brengen allerlei uitdagingen met zich mee. Zij zijn voorbereid en blijven continu gas geven om de gestelde doelen te bereiken. Opgeven is nooit een optie.

Kies je voor Angels 3.3 Hospitality Agency dan kies je voor duidelijkheid, daadkracht en een hoop ervaring. Met oog voor detail wordt alles snel en goed geregeld. Dát is de kracht van Angels 3.3!

Wat een perfecte match Maurice, gastvrijheid en service staan zéker ook bij ons hoog in het vaandel. Het was een erg leuke eerste kennismaking met jou op de Premium Partner Avond bij Wijnbar Buskens Nijmegen en wij kijken dan ook met alle vertrouwen uit naar een mooie samenwerking. Tot snel weer!
16-4

Business Netwerk Betuwe