Wij stellen graag een nieuwe Premium Partner voor!

spotlight-bnb

Wij stellen graag een nieuwe Premium Partner voor!

Met veel plezier heten wij Pascal Nijboer van harte welkom bij Business Netwerk Betuwe. Pascal is een gedreven ondernemer en trotse eigenaar van een reeks bloeiende familie(horeca)bedrijven, waaronder ByWillem!

Het authentieke horecaschip ByWillem staat voor service, kwaliteit en comfort op hoog niveau. Vanwege de unieke ligging heeft ByWillem veel te bieden. Ongedwongen genieten aan een unieke waterlocatie met uitzicht op de Nederrijn waan je je even op je favoriete vakantiebestemming. Wie wil dat nou niet? Of je nu wandelend, met de fiets/auto of boot komt, hier kun je neerploffen en gegarandeerd opladen!

Binnen biedt ByWillem plaats aan 55 gasten, op het terras zijn 70 gastenplekken. Waar je ook zit, op het schip word je ondergedompeld in de unieke ByWillem gastvrijheid, een sfeervolle inrichting en een robuuste kaart, geïnspireerd door trends en het aanbod van lokale leveranciers. Tevens is ByWillem bij uitstek de plek om een relaxed dans/lounge/jubileum/verjaardag/bruiloft of zakelijk feestje te geven. Kortom, een unieke locatie aan het water om menig zomerfeestje te vieren. Aan de eigen aanlegsteiger zijn pleziervaartuigen natuurlijk ook van harte welkom.

Geweldig Pascal, dat je zo enthousiast bent aangesloten bij Business Netwerk Betuwe. Wij 'varen blind' op een mooie samenwerking en kijken ernaar uit om jou bij de club te mogen ontvangen. Wij stellen je dan ook graag binnenkort persoonlijk aan iedereen voor, dus tot snel!
3 november 2023

Business Netwerk Betuwe