Wij stellen graag een nieuwe Premium Partner van Business Netwerk Betuwe aan je voor!

spotlight-bnb

Wij stellen graag een nieuwe Premium Partner van Business Netwerk Betuwe aan je voor!

Een warm en hartelijk welkom voor Pieter van der Venne van RisicoInzicht!

RisicoInzicht biedt een solide team met verstand van zaken en heeft een excellente backoffice van meer dan 30 personen. Naast generalistische bedrijfsverzekeringen zijn hun speerpunten aansprakelijkheid, cyberrisk en inkomensvraagstukken voor jou als ondernemer én je werknemers. RisicoInzicht staat voor een vernieuwende manier van verzekeren, klein aan de voorkant groot aan de achterkant.

Jarenlange ervaring en toch een tikkeltje eigenzinnig. Zoals de letters van RisicoInzicht in het logo laten zien, is 100% volledige dekking soms niet noodzakelijk. Zij adviseren hoe jij jouw verzekering voor jouw bedrijf en jezelf optimaal kan regelen. Tussen niet verzekeren en een maximale afdekking van jouw risico’s zit in hun ogen vaak de (preventieve) oplossing. Als je inzicht hebt in de mogelijke gevaren die je met je bedrijf loopt, kom je samen tot de oplossing.

RisicoInzicht is geen traditioneel assurantiekantoor, zij zijn risicomanagers en brengen in kaart wat er op jou afkomt of kan komen als ondernemer. Zij leveren jou geen dikke onleesbare rapporten, maar concrete praktische adviezen. Wanneer je een vraag hebt, onstaat die meestal niet tussen 9 en 17 uur. Afhankelijk van het belang van die vraag, bepaal jij wanneer je hun daarover wilt contacten, want ze zijn 24/7 bereikbaar. Zij begeleiden jou doorlopend en zijn graag je sparringpartner, advies- en kennisbaken. Persoonlijk schakelen met jouw organisatie is hun succesvolle combinatie!

Super leuk Pieter, dat jij zo spontaan, enthousiast en gemotiveerd bij Business Netwerk Betuwe bent aangesloten als Premium Partner. Het persoonlijke contact staat óók bij ons hoog in het vaandel. Wij kijken dan ook uit naar een succesvolle samenwerking en stellen jou en Wilma na de vakantie graag persoonlijk aan iedereen voor!

27 julil 2023

Business Netwerk Betuwe