Wij stellen graag een nieuwe Partner voor!

spotlight-bnb

Wij stellen graag een nieuwe Partner voor!

Een gastvrij en hartelijk welkom voor Jean-Luc Oldenboom en Fenne Knevel van Arsenaal 1824 Restaurant & Grand Café!

Midden in het bruisende centrum van Nijmegen vind je Arsenaal 1824, een gezellig hip Grand Café en een modern sfeervol Restaurant, gevestigd in het Rijksmonument Vlaams Arsenaal. Jong en oud geniet er van de lekkerste gerechten uit de Franse, Mediterrane en Oosterse keuken, mooie wijnen en heerlijke speciaal bieren, waaronder toppers van de Nijmeegse craft brouwers. Drink je liever iets anders, dan zijn er natuurlijk ook heerlijke cocktails, bubbels, wijnen en alcoholvrije alternatieven.

Arsenaal 1824 is iedere dag geopend en het hele jaar rond is er van alles te beleven.

Dagelijks ben je vanaf 11:00 uur van harte welkom in het Grand Café voor een kop koffie met gebak, een heerlijke lunch of een gezellige borrel met de lekkerste snacks of gerechten om samen te delen. Vanaf 17:00 uur kun je in het Grand Café ook gezellig dineren. Van woensdag tot en met vrijdag ben je vanaf 17:00 uur welkom in het sfeervolle Restaurant. Op zaterdag en zondag is het Restaurant al vanaf 12:00 uur geopend en worden vanuit de open keuken de lekkerste lunchgerechten, heerlijke snacks, warme en koude voorgerechten, salades en maar liefst 14 hoofdgerechten geserveerd.

Arsenaal 1824 beschikt op de beschutte binnenplaats direct achter het Arsenaal ook over 2 ruime terrassen. Zo lang het weer het toelaat, kun je buiten gezellig en ontspannen een drankje en/of hapje nuttigen. Het is heerlijk vertoeven op een van de fraaiste terrassen van Nijmegen. Tijdens mooie dagen wordt de houtskoolgrill op het terras aan de Restaurant zijde aangestoken om te kunnen genieten van de heerlijke vlees-, vis- en vegetarische specialiteiten die op de grill zijn bereid.

Wat ontzettend leuk Jean-Luc en Fenne, dat jullie zo enthousiast bij ons zijn aangesloten. Het bruist bij Business Netwerk Betuwe en zo'n fijne horecagelegenheid als Arsenaal 1824 ontvangen wij dan ook graag als Partner bij de club. De gemoedelijke sfeer en toegankelijkheid is absoluut een perfecte match. Op naar een mooie samenwerking!
29-5-2024

Business Netwerk Betuwe