Wij stellen graag een nieuwe Partner voor!

spotlight-bnb

Wij stellen graag een nieuwe Partner voor!

Een warm en hartelijk welkom voor Patricia Huijbers-Koenders van High Quality Matching, een betrouwbaar, discreet en exclusief relatiebureau voor succesvolle singles die op zoek zijn naar de perfecte partner.

Patricia werkt als personal matchmaker en eigenaar van High Quality Matching met succesvolle, financieel onafhankelijke singles die hun leven op orde hebben, maar moeite ervaren bij het vinden van de juiste partner of die, om redenen van discretie, dit liever overlaten aan een professional.

Patricia:
"Ik heb 11 jaar ervaring als matchmaker en ben na het opzetten van een succesvol relatiebureau mij exclusief gaan richten op het hoge segment, waarbij ik mij volledig kan richten op een select aantal klanten. Dit houdt in dat jij niet in een database terecht komt waar automatisch matches uitkomen, maar dat ik heel gericht en specifiek op zoek ga. Dit kan zijn via (uiteraard anoniem) adverteren in verschillende media of via mijn uitgebreide netwerk.

Voor mij is het heel belangrijk dat er een goede klik is tussen mijn klant en mij. Je gaat voor een langere periode een samenwerking aan en dan is vertrouwen in elkaar essentieel. Ik neem dan ook uitgebreid de tijd om elkaar te leren kennen voor we beslissen of we samen de zoektocht naar jouw partner starten.

Wanneer je hebt besloten om met mij de uitdaging aan te gaan, kom ik bij jou thuis voor een uitgebreide intake. Dit doe ik op een persoonlijke en discrete manier door in jouw vertrouwde omgeving dieper in te gaan op wie jij bent en erachter te komen wie jouw ideale levenspartner is."

Wat leuk Patricia, dat wij jou bij Business Netwerk Betuwe als nieuwe Partner mogen verwelkomen! Discretie, Kwaliteit en Persoonlijk passen ook perfect bij onze club. Als hét business netwerk voor de succesvolle ondernemer hebben wij deze kernwaarden hoog in het vaandel staan. Dat is dus 'Een Perfecte Match'!

Wij kijken ernaar uit om je 21 december a.s. persoonlijk aan iedereen te mogen voorstellen. Tot ziens op onze sfeervolle bijeenkomst bij Boscafé De Zweef!
13 december 2023

Business Netwerk Betuwe