Wij presenteren graag weer een nieuwe Partner!

spotlight-bnb

Wij presenteren graag weer een nieuwe Partner!

Een hartelijk welkom voor Willem Lieberwirth, eigenaar van De Insectenman.

De Insectenman is bij Willem ontstaan uit zijn belangstelling voor eten en het doorgeven van een leefbare aarde. Hij is ervan overtuigd dat insecten de toekomst zijn.

"Insecten zijn lekker, ecologisch verantwoord kweekbaar en gezond voedsel. Ze zorgen voor behoud van de natuur en een gezonde planeet. Insecten zijn een delicatesse, veelzijdig en kunnen worden verwerkt in gerechten voor de moderne keuken uit elk land en elke cultuur. Het eten van hele insecten is voor veel mensen een te grote drempel. De oplossing is om insectenmeel te gebruiken. Eén of twee eetlepels insectenmeel door je maaltijd beïnvloedt de smaak van het eten niet en zo krijg je toch alle goede voedingsstoffen binnen. Op die manier kun je makkelijk 3 of 4 dagen in de week vlees weglaten zonder dat je noodzakelijke voedingstoffen mist!" aldus Willem.

Zijn keuze om een bijdrage te leveren aan een leefbare aarde is om mensen bewust te maken van een alternatief voor ons eten en hoe we de productie hiervan wereldvriendelijker kunnen maken. Willem geeft presentaties met insectenhapjes aan bedrijven, verenigingen of familieactiviteiten en komt graag op evenementen, proeverijen, braderieën of beurzen. In zijn webshop verkoopt hij ge(vries)droogde insecten en insectenmeel alsmede geselecteerde insectenproducten van hoge kwaliteit.

Leuk Willem, dat je na je eerste kennismaking in april met Business Netwerk Betuwe als Partner bij onze club bent aangesloten! Wij introduceren jou graag a.s. dinsdag nogmaals persoonlijk bij de netwerkers. Tot de 16e!

12 mei 2023

Business Netwerk Betuwe