Wie zien wij donderdag in Elst?

spotlight-bnb

Wie zien wij donderdag in Elst?

Op 19 mei a.s. is Business Netwerk Betuwe te gast in het prachtig verbouwde gemeentehuis aan de Dorpsstraat 67 te Elst. Burgemeester Patricia Hoytink-Roubos zal de netwerkers gastvrij ontvangen en met gepaste trots welkom heten op haar mooie en duurzame werkplek. Na de ontvangst en het welkomstwoord is er tijd voor een successtory van een bedrijf uit de Gemeente Overbetuwe: EyeQuestion Software, Innovate smarter en faster.

16 mei 2022

Rignald Span, managing director, vertelt ons hoe 's werelds eerste webapplicatie voor zintuiglijk en consumenten onderzoek is uitgegroeid tot een organisatie die honderden toonaangevende organisaties wereldwijd helpt om de kwaliteit van hun producten te behouden en te verbeteren. Op uitnodiging van en in fijne samenwerking met Fabian Miceli, accountmanager bedrijven, zijn de netwerkers donderdag van harte welkom om elkaar te ontmoeten en te netwerken in de mooie grote raadzaal met uitzicht over de markt en de fonteintjes op het dorpsplein in hartje Elst.
(Parkeertip: gratis en lang parkeren op parkeerterrein Het Land van Tap, in het centrum van Elst naast Theater De Kik, Dorpsstraat 39!)

Business Netwerk Betuwe