Welkom Actief Werkt Techniek als nieuwe Partner van Business Netwerk Betuwe!

spotlight-bnb

Welkom Actief Werkt Techniek als nieuwe Partner van Business Netwerk Betuwe!

Wij verwelkomen Bronno Dekker van Actief Werkt! Techniek graag bij onze club voor de succesvolle ondernemer!

Als je op zoek bent naar een baan of vakkracht in de bouw, infra of techniek dan zit je goed bij Actief Werkt! Techniek. Bij Actief Techniek kun je ook een opleiding, stage of training volgen om te werken aan duurzame inzetbaarheid en werkplezier. Zij hebben diverse vacatures en opdrachten bij de leukste opdrachtgevers, de mooiste projecten en de beste banen die ertoe doen. Ze zijn écht gespecialiseerd in de branches metaal, installatie, bouw, infratechniek, marine & offshore, het groen en schilders. Actief Techniek is een uitzendbureau met vestigingen in heel Nederland met als doel dat je een baan krijgt waarin je je kunt blijven ontwikkelen. Bij Actief Techniek werken ze met branche specialismes en weten ze exact wat er speelt bij de vakkracht en de opdrachtgever. Hierdoor kunnen zij niet alleen zeer gericht werk zoeken, maar ook samen werken aan inzetbaarheid binnen een vakgebied als vakman of als vakvrouw.

Het investeren in relaties is waar het in hun vak om draait. Dat geldt niet alleen voor de klanten, maar ook voor (flex)collega’s. Ze staan graag klaar voor elkaar. Als team waar iedereen elkaar kent. Want dan presteer je het best. Voor elkaar.

Hartstikke leuk dat Bronno na onze eerste persoonlijke kennismaking zo enthousiast en spontaan is aangesloten als Partner bij Business Netwerk Betuwe! Investeren in relaties is ook waar het bij Business Netwerk Betuwe om draait. Wij staan graag voor onze netwerkers klaar en hopen met een club waar iedereen elkaar goed en persoonlijk kent de meerwaarde voor ieder bedrijf te kunnen zijn! Tot snel!

12 april 2023

Business Netwerk Betuwe