Onze gloednieuwe website is live!

spotlight-bnb

Onze gloednieuwe website is live!

Proudly powered by Emixion. Super trots zijn we op het mooie resultaat en dat hebben we gevierd in klein comité met natuurlijk een heerlijke taart en bruisende champagne. Met grote dank aan John Meijering en zijn team voor de leuke samenwerking. Business Netwerk Betuwe, hét business netwerk voor de succesvolle ondernemer!

Ben je nieuwsgierig geworden? Kijk dan snel op: https://businessnetwerkbetuwe.nl

26 april 2021 Over Emixion

Emixion is in handen van de altijd goedlachse Nijmeegse ondernemer John Meijering is Emixion in 16 jaar uitgegroeid tot hét no nonsense online marketingbureau van Nijmegen.

Bij Emixion creëren we impact. Dat is wat we het liefste doen en waar we goed in zijn. Wij willen impact maken op jouw organisatie én we willen dat jouw organisatie impact maakt op de voor jullie relevante doelgroepen.

Emixion helpt jouw organisatie op talloze manieren met het creëren van impact en het bereiken van jouw doelgroep(en). Onze developers, grafische designers en online marketeers staan klaar om jouw organisatie te voorzien van een gloednieuwe website, web applicatie, creatieve web designs en/of een complete online marketingstrategie. Kortom, Emixion heeft alle kennis en ervaring in huis om online ambities waar te maken!

Bij alles wat we doen hebben we een duidelijk doel: online succes voor jouw organisatie. Kwaliteit staat bij Emixion voorop en we gaan door tot iedereen tevreden is over het resultaat. Opdrachtgevers blij, team blij, Emixion blij. Bij Emixion doen we er dan ook alles aan om de ambities van onze opdrachtgevers te vervullen met behulp van op maat gemaakte oplossingen. Ons team bestaat uit 11 creatieve specialisten die graag anders dan anderen werken en niet bang zijn om her en der buiten de lijntjes te kleuren. Met een flinke dosis enthousiasme, kennis en lef gaat Emixion graag aan de slag om jouw ambities waar te maken, elke dag opnieuw!

Benieuwd wat Emixion voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op, we leren jou én je (online) ambities graag beter kennen!

Kijk op de website van Emixion, mail mij op welkom@emixion.nl of bel 06-14642246.

Business Netwerk Betuwe