Waarom wil en mag je deze Masterclass niet missen?

spotlight-bnb

Waarom wil en mag je deze Masterclass niet missen?

De SWOT analyse werd ontwikkeld rond de jaren '70 van de vorige eeuw. En de meeste mensen kennen deze analyse ook wel. Maar, tussen kennen en écht goed gebruiken zit in veel organisaties vaak nog het nodige verschil...

Hoe vaak sta je als ondernemer stil bij de sterke en minder sterke punten van jouw bedrijf?

En hoe goed ben je in het herkennen van kansen en bedreigingen in een omgeving die steeds sneller verandert?

Deze Masterclass is eigenlijk een SWOT-'workout'. Samen met Stefan Renkema MSc gaan we namelijk actief aan de slag met deze effectieve tool en leer je hoe je jouw sterke punten kunt benutten, zwaktes kunt verbeteren, kansen kunt grijpen en bedreigingen kunt afweren.

Naast de SWOT komen in de Masterclass ook nog een aantal minder bekende modellen aan bod die je kunnen helpen bij het creëren van een onderscheidende propositie aan tafel bij klanten.

Of je nu een start-up runt, een gevestigd bedrijf bent, deze SWOT-'workout' is geschikt voor iedereen die zijn bedrijf wil versterken en zijn concurrerend vermogen wil vergroten.

Wil jij ook hieraan deelnemen, of meer informatie? Neem dan even contact met ons op, of meld je direct aan via de website van Business Netwerk Betuwe. Wij zien je graag op woensdag 22 mei a.s bij onze mediasponsor Emixion!
17 mei

Business Netwerk Betuwe