Vind jij cryptocurrency nog steeds zo cryptisch?

spotlight-bnb

Vind jij cryptocurrency nog steeds zo cryptisch?

Voor de meesten onder ons is de vakantie inmiddels voorbij, maar Business Netwerk Betuwestart het nieuwe netwerkseizoen nog in een zomerse vakantiesfeer op een unieke mooie locatie aan de Oosterhoutse Plas, dé hotspot van Nijmegen! Onze gastheer Michiel Brunet de Rochebrune, accountmanager Private Trading bij BTC Direct, ontvangt de netwerkers op donderdag 15 september a.s. graag met een goed verzorgd ontbijt van o.a. hartige - en zoete broodjes in restaurant BRASS. Nijmegen, fantastisch mooi gelegen aan het water in de fonkelnieuwe wijk Grote Boel, omringd door natuur, tussen het riet en met een waanzinnig terras.

3 september 2022

 

Michiel heet ons deze ochtend van harte welkom namens BTC Direct, één van de bekendste en grootste cryptocurrency bedrijven van Europa en dé autoriteit op het gebied van Bitcoin en Blockchain. Bitcoin is voor velen een wereld ver weg, maar BTC Direct brengt die wereld met hun missie 'cryptocurrency voor iedereen veilig en toegankelijk maken' dichtbij. Gastspreker Patrick van der Meijde, oprichter van BitKassa en voorzitter van de Verenigde Bitcoinbedrijven Nederland, legt ons deze ochtend uit wat Bitcoin voor hem uniek maakt en waarom het volgens hem veel meer is dan een middel om mee te speculeren.

Tijdens een interactieve presentatie zal er een demonstratie plaatsvinden van hoe eenvoudig een Bitcoin betaling in de praktijk werkt. Na de gastpresentatie is er ook nog meer dan voldoende tijd om vrij te netwerken. Met mooi weer doen we dat aan de waterkant op het schitterende loungeterras van BRASS.

Wat een geweldige start van een nieuw en veelbelovend seizoen. Wie sluit er bij ons aan en mogen wij 15 september a.s. bij Business Netwerk Betuwe gaan verwelkomen?

Business Netwerk Betuwe