UPGRADE: Schilderwerken Gebr. Rutten gaat ook voor het Premium label van Business Netwerk Betuwe! ๐ŸŽ—

spotlight-bnb

UPGRADE: Schilderwerken Gebr. Rutten gaat ook voor het Premium label van Business Netwerk Betuwe! ๐ŸŽ—

Vorige week ontving Cor Rutten van schilderwerken gebr. rutten bv ons voor een nadere kennismaking met zijn bedrijf op de nieuwe locatie in Wijchen.

Cor: "Eerst denken, dan doen. Het is al meer dan 55 jaar onze lijfspreuk. Eerst denken over wat er echt nodig is, dan pas handelen. Dit principe leidt er vanzelf toe dat we niets beloven wat we niet kunnen waarmaken. Of het nu binnenschilderwerk, buitenschilderwerk, monumentaal schilderwerk of zakelijk schilderwerk betreft: we geven eerlijk advies over de meest optimale oplossing en zijn kristalhelder over wat je van ons mag verwachten. We gaan voor langdurig resultaat. In ons schilderwerk én in de relatie met onze klanten."

Na een jaar Business Netwerk Betuwe Partnerschap kiest Cor met ons Premium label nu ook voor diepgang en mogen wij hem woensdag 10 januari a.s. eveneens ontvangen op het Premium Partner Diner bij ByWillem in Huissen!

Wil jij ook een upgrade of aansluiten als Premium Partner bij hét business netwerk voor de succesvolle ondernemer? Ik hoor het graag!
5 januari

Business Netwerk Betuwe