UPGRADE: Riverland Healthcentre gaat nu ook voor het Premium label van Business Netwerk Betuwe! ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป

spotlight-bnb

UPGRADE: Riverland Healthcentre gaat nu ook voor het Premium label van Business Netwerk Betuwe! ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป

Hernany Hernandez Vd Weetering: "Riverland in Nijmegen is niet zomaar een sportschool. Dat zie en voel je meteen als je bij ons binnenloopt. De grote hallen van de oude fabriek in de Biezen, waarin onze crossover gym is gevestigd, ademen sfeer en historie. In een retro-omgeving, in industriële stijl, werk je vol inspiratie aan jezelf. Bij ons word je niet met een schemaatje het riet in gestuurd, maar kun je steeds weer rekenen op persoonlijke aandacht en trainingen die constant wijzigen. Op die manier weet je nooit wat je te wachten staat en word je constant uitgedaagd. Zo voorkom je de sleur die vroeg of laat bij een traditionele sportschool optreedt. Ook het gevoel bij Riverland Nijmegen is heel anders dan bij een normale sportschool. Dankzij de persoonlijke begeleiding en de kleine groepjes heb je hier makkelijker contact met anderen zoals jij. Dat zorgt voor een verenigingsgevoel en kan zelfs tot hechte vriendschappen leiden."

Na 1,5 jaar Business Netwerk Betuwe Partnerschap kiest Hernany met ons Premium label ook voor nog meer diepgang. Wij verwelkomen hem graag donderdag 11 juli a.s. op de Premium BBQ bij Fletcher Hotel-Restaurant De Buunderkamp in Wolfheze.

Leuk Hernany, wij kijken ernaar uit om jou ook in deze setting te mogen ontvangen! ๐Ÿค—

(Wil jij ook een upgrade of aansluiten als Premium Partner bij hét business netwerk voor de succesvolle ondernemer? Laat het ons weten!)
27-6

Business Netwerk Betuwe