Trots presenteren wij met dit mooie overzicht de Sponsoren en (Premium) Partners van onze club!

spotlight-bnb

Trots presenteren wij met dit mooie overzicht de Sponsoren en (Premium) Partners van onze club!

Donderdag 20 juni a.s. ontmoeten onze hoofdsponsor Avodesch (Alles Voor De Schoonmaak), mediasponsoren, (premium) partners en leden elkaar van 09:00 - 11:00 uur bij Moeke Nijmegen, dé hotspot van Nijmegen-Noord gelegen aan het strand van de Lentse Plas! Het dakterras van Moeke biedt een waanzinnig mooi uitzicht over het water en de nabije omgeving. Onder het genot van een kopje koffie of thee met lekkernijen biedt gastheer Benjamin van der Boon, bedrijfsleider van Moeke Nijmegen, ons de gelegenheid om met een luchtig ochtendprogramma in een heerlijke vakantiesfeer gezamenlijk de zomer in te luiden.

Na het welkomstwoord volgt een korte kennisquiz in verband met het aanstaande jubileum van Business Netwerk Betuwe in september. Aansluitend is er weer alle gelegenheid om in deze geweldige setting aangenaam met elkaar te netwerken.

Wil je ook graag kennismaken met onze dynamische club van fijne ondernemers? Kom dan ook naar Business Netwerk Betuwe! Aanmelden voor dit event kan nog via het aanmeldformulier op onze website. Wie mogen wij donderdag allemaal verwelkomen?
18-6

Business Netwerk Betuwe