Trots presenteren wij met dit mooie overzicht de sponsoren en (premium) partners van onze club!

spotlight-bnb

Trots presenteren wij met dit mooie overzicht de sponsoren en (premium) partners van onze club!

Donderdag 18 april a.s. ontmoeten onze hoofdsponsor Avodesch (Alles Voor De Schoonmaak), mediasponsoren, (premium) partners en leden elkaar van 09:00 - 11:00 uur bij Vue Arnhem. Samen met de gastheren van deze ochtend, Marcello Grosso (Head of Sales) en Remco Singeling (Theatermanager) van Vue Cinemas NL, ontvangen we de netwerkers met koffie/thee en een echte Arnhemse lekkernij in de foyer op de eerste etage van de bioscoop.

Voor de gastpresentatie van Daanoe - Daan Oude Elferink verplaatsen we ons naar de bioscoopzaal waar we in de comfortabele deluxe stoelen, verstelbaar tot bijna ligstand inclusief voetensteun en tafeltje, mogen gaan genieten van een filmervaring en presentatie die we niet snel zullen vergeten! Aansluitend is er weer alle gelegenheid om aangenaam met elkaar te netwerken.

Wil je ook graag kennismaken met onze dynamische club van fijne ondernemers? Kom dan ook naar Business Netwerk Betuwe! Aanmelden voor dit event kan nog via het aanmeldformulier op onze website. Wie mogen wij donderdag allemaal verwelkomen?
17-4

Business Netwerk Betuwe