Trots presenteren wij met dit mooie overzicht de sponsoren en (premium) partners van onze club!

spotlight-bnb

Trots presenteren wij met dit mooie overzicht de sponsoren en (premium) partners van onze club!

Donderdag 21 maart a.s. ontmoeten onze hoofdsponsor Avodesch (Alles Voor De Schoonmaak), mediasponsoren, (premium) partners en leden elkaar van 09:00 - 11:00 uur bij Duurzaam XL in Oosterhout. Samen met Daan Labro en zijn enthousiaste team ontvangen wij de netwerkers in het Grand Café met uitzicht op het schitterende dakterras onder het genot van goede koffie/thee/fruitwater en heerlijke diverse patisserie.

De gastpresentatie Hoe bouw je aan duurzame relaties? wordt verzorgd door Thomas Bouwels, Manager Business Clients bij Abn Amro Bank N.V.. Het onderhouden van een duurzame relatie met klanten en zakelijke partners helpt jouw bedrijf zich te onderscheiden van concurrenten. Thomas geeft de netwerkers deze ochtend concrete tips hoe je hier stap voor stap aan bouwt. Aansluitend is er alle gelegenheid om aangenaam te netwerken en deel te nemen (rond 11:00 uur) aan een korte rondleiding in het nieuwe pand waar innovatie, samenwerking en verduurzaming samenkomen.

Wil je ook graag kennismaken met onze dynamische club van fijne ondernemers? Kom dan ook naar Business Netwerk Betuwe! Aanmelden voor dit event kan nog via het aanmeldformulier op onze website. Wie mogen wij donderdag allemaal verwelkomen?
19-3

Business Netwerk Betuwe