Trots presenteren wij met dit mooie overzicht de sponsoren en (premium) partners van onze club!

spotlight-bnb

Trots presenteren wij met dit mooie overzicht de sponsoren en (premium) partners van onze club!

Donderdag 22 februari a.s. ontmoeten onze hoofdsponsor Avodesch (Alles Voor De Schoonmaak), mediasponsoren, (premium) partners en leden elkaar van 09:00 - 11:00 uur bij de Koepelgevangenis Arnhem. Lotte Pillen (Sales Executive bij Q Hospitality Group) en Michelle van den Beld (Supervisor Reservations bij de Koepelgevangenis Arnhem) ontvangen de netwerkers met zoete broodjes en verschillende kleine lekkernijen bij de koffie/thee/fris in de grote Kas midden in de imposante Koepel.

Na het welkomstwoord gaan we, onder begeleiding van een oud-bewaker, in groepen mee voor een rondleiding en bezoeken we onder andere de oude luchtplaats, Kapel en gevangeniscellen. De oud-bewaker zal ons vertellen hoe het dagelijkse leven er tussen de gevangenismuren uitzag en wat er vandaag de dag allemaal mogelijk is. Aansluitend is er weer alle gelegenheid om aangenaam te netwerken.

Wil je ook graag kennismaken met onze dynamische club van fijne ondernemers? Kom dan ook naar Business Netwerk Betuwe! Aanmelden voor dit event kan nog via het aanmeldformulier op onze website. Wie mogen wij donderdag allemaal verwelkomen?
20-2-2024

Business Netwerk Betuwe