Trots presenteren wij met dit mooie overzicht de sponsoren en (premium) partners van de club!

spotlight-bnb

Trots presenteren wij met dit mooie overzicht de sponsoren en (premium) partners van de club!

Donderdag 21 december ontmoeten onze hoofdsponsor Avodesch (Alles Voor De Schoonmaak), mediasponsoren, (premium) partners en leden elkaar van 09:00 - 11:00 uur bij Boscafé De Zweef in Malden. Gastheer Julian Bos en zijn collega's ontvangen de netwerkers van Business Netwerk Betuwe met koffie/thee en heerlijke patisserie in de sfeervolle stretchtent.

Na het welkomstwoord van Steven Balsem, eigenaar van Boscafé de Zweef, gaan we in 2 groepen met Joost Rutten en Pierre Lauran mee voor een rondleiding bij de naastgelegen Nijmeegse Aeroclub. Het wordt een interessante kennismaking met de fascinerende wereld van het zweefvliegen. Aansluitend is er weer alle gelegenheid om aangenaam te netwerken en het jaar 2023 in een gezellige Kerstsfeer gezamenlijk af te sluiten.

Wil je ook graag kennismaken met onze dynamische club van fijne ondernemers? Kom dan ook naar Business Netwerk Betuwe! Aanmelden voor dit event kan nog via het aanmeldformulier op deze website. Wie mogen wij donderdag allemaal verwelkomen?
19 december 2023

Business Netwerk Betuwe