The unexpected awesomeness of business!

spotlight-bnb

The unexpected awesomeness of business!

Nu de zomervakantie voor de meesten onder ons voorbij is en we de accu hebben opgeladen, starten we het nieuwe netwerkseizoen weer vol enthousiasme en nemen we je mee naar een avontuurlijke wereld waar je nog even helemaal los kan gaan. Business Netwerk Betuwe biedt op donderdag 21 september bij Planet Awesome de mogelijkheid om elkaar weer te ontmoeten en aangenaam te netwerken. Ontdek, ontmoet en ervaar unexpected awesomeness!

Gastheer Allard Koopsen, directeur van Planet Awesome, ontvangt de netwerkers van Business Netwerk Betuwe in de luxe Skylounge van deze fantastische locatie. Vanaf het moment dat je binnenkomt bij Planet Awesome word je meegenomen in een compleet nieuwe en avontuurlijke wereld waar je even helemaal los kunt komen van je alledaagse beslommeringen.

Na het welkomstwoord gaan we tijdens het netwerken in groepsverband lasergamen en het gevecht aan in de spectaculaire wereld van Neo-Tokyo. Leer de netwerkers op een ander level kennen en ga samen de uitdaging aan. Na afloop is er weer alle gelegenheid om verder met elkaar te netwerken.

Wat een leuke en actieve start van een nieuw seizoen! Wie sluit er bij ons aan en mag ik dan verwelkomen?

7 september 2023

Business Netwerk Betuwe