Summer is in the air!

spotlight-bnb

Summer is in the air!

Op donderdag 20 juni a.s. is Business Netwerk Betuwe te gast op het schitterende overdekte dakterras van Moeke Nijmegen, dé hotspot van Nijmegen-Noord gelegen aan het strand van de Lentse Plas! Dit dakterras biedt een waanzinnig mooi uitzicht over het water en de nabije omgeving. Een unieke locatie waar het ieder seizoen goed vertoeven is. Wat een geweldige setting om met elkaar op gepaste wijze de zomer in te luiden! Onder het genot van een kopje koffie of thee met lekkernijen biedt gastheer Benjamin van der Boon, bedrijfsleider van Moeke Nijmegen, ons de gelegenheid om in een heerlijke vakantiesfeer met elkaar te netwerken.

In september viert Business Netwerk Betuwe haar 10-jarig jubileum! Om nu alvast in de stemming te komen, hebben we speciaal voor deze juni bijeenkomst een quiz gemaakt. Ben jij op de hoogte van alle ins en outs rondom de businessclub? De winnaar maken wij blij met een heel toepasselijk cadeau, dat zéker summerproof is!

Je bent dus op donderdag 20 juni van harte welkom om aangenaam te komen netwerken bij Moeke Nijmegen aan de Lentse Plas. We gaan er samen een mooie ochtend van maken. Wie sluit er bij ons aan en mogen wij verwelkomen?
7-6

Business Netwerk Betuwe