Succesvol ondernemen doe je vanuit passie, lef en 'your own point of VUE!'

spotlight-bnb

Succesvol ondernemen doe je vanuit passie, lef en 'your own point of VUE!'

Op 18 april a.s. zijn we te gast bij Vue Arnhem. De gastheren van deze ochtend, Marcello Grosso (Head of Sales) en Remco Singeling (Theatermanager), ontvangen de netwerkers van Business Netwerk Betuwe in de foyer op de eerste etage van de bioscoop. Vue Arnhem is een begrip in de regio Arnhem. Met haar karakteristieke uiterlijk wordt Vue Arnhem door vele Arnhemmers ‘de Blikken bioscoop’ genoemd. Sinds de grote verbouwing, eind 2019, kom je binnen in een moderne maar warm ingerichte bar met een ruime keuze aan heerlijke dranken en snacks. Er zijn 5 bioscoopzalen, die allemaal zijn voorzien van comfortabele deluxe stoelen. De brede en luxe leren stoelen zijn elektrisch verstelbaar tot bijna ligstand, inclusief voetensteun en tafeltje. Vue Cinemas NL staat garant voor een filmervaring die je niet snel zal vergeten!

Ondernemer Daan Oude Elferink - Daanoe neemt ons deze ochtend in zijn presentatie mee op reis naar de wereld achter de bordjes 'verboden toegang' en achter dichtgetimmerde ramen en deuren. Zijn spannende trailers spatten van het filmdoek af. De prachtige wereld van verboden, verlaten en vervallen zoals Daan die ziet. Hij reist de hele wereld over, op zoek naar de mooiste verlaten panden, klimt over daken en kruipt door riolen om binnen te komen. Het zijn niet zo maar leegstaande panden, maar prachtige kastelen, landhuizen en nog volledig ingerichte villa's waar het familie-fotoalbum met een dikke laag stof in de kast staat. Herinneringen van wat het ooit was...... Binnen maakt Daan foto's van de schoonheid van het verval en deze worden als kunstwerken over de hele wereld via galeries en kunstbeurzen verkocht. Zijn passie en lef laten zien dat niets te gek is zolang je het allemaal vanuit 'your own point of VUE' onderneemt. Ondernemen is kansen grijpen en je ambities nastreven.

Je bent dus op donderdag 18 april 2024 van harte welkom om aangenaam te komen netwerken en te genieten van een optimale filmbeleving bij Vue Arnhem. Wie sluit er bij ons aan en mogen wij verwelkomen?
7-4

Business Netwerk Betuwe