Succesvol ondernemen doe je samen!

spotlight-bnb

Succesvol ondernemen doe je samen!

Nu de zomervakantie voor de meesten onder ons voorbij is en we de accu hebben opgeladen, biedt Business Netwerk Betuwe de mogelijkheid om elkaar weer te ontmoeten en aangenaam te netwerken!

John Meijering van Emixion, Mediasponsor voor Webdesign en Partner Bob Rutgers van PMC Invest, ontvangen onze netwerkers graag op donderdag 16 september a.s. voor een verrassend leuk programma op hun nieuwe locatie Kerkenbos 1103C in Nijmegen.

De gastheren John en Bob zijn twee succesvolle Nijmeegse ondernemers die samen een duurzame relatie hebben opgebouwd, gebaseerd op wederzijds vertrouwen en het onderkennen van elkaars meerwaarde. Een succesvolle samenwerking vraagt om respect, duidelijkheid en het maken en nakomen van goede afspraken.

1 september 2021

Peter Reijers van Peter Reijers Communicatie spreekt, coacht, traint en adviseert al vele jaren bij thema's als verantwoordelijkheid, samenwerking, vertrouwen en communicatie. In de rol van dagvoorzitter zal Peter tijdens onze bijeenkomst de beide heren in een leuk en onderhoudend gesprek over deze onderwerpen gaan interviewen. Nieuwsgierig geworden? Je bent van harte welkom om op donderdag 16 september aangenaam en coronaproof te komen netwerken. Klik hier om je aan te melden!

In verband met de geldende RIVM regels is aanmelden verplicht, dus laat graag tijdig via het aanmeldformulier op de website weten hoe laat we je deze ochtend mogen verwelkomen!

Business Netwerk Betuwe